Анализ на данни за курс 0nline сертификат за управление

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Оборудвайте се с теоретичните знания и практическите умения да разбирате, интерпретирате и комуникирате данни, за да вземате по-добри решения и да дадете на вашата организация конкурентно предимство. Ръководен от експерти от LSE, този осемседмичен курс ви помага да разберете как моделите, базирани на данни, могат да информират вземането на решения и стратегията, основаваща се на доказателства. Разгледайте начините, по които можете да извлечете бизнес информация от данни и да прогнозирате бъдещи тенденции.

След завършване на този курс за онлайн сертификат ще се разхождате с:

 • Инструментите за анализ, интерпретация и комуникация на данните ефективно
 • Способността да се оцени надеждността и валидността на данните за извличане на бизнес информация
 • Техниките за мотивиране на решенията, базирани на данни, уверено във вашата организация
 • Възможността да се използва Tableau за анализ и представяне на данни с въздействие

Структура на курса

Лондонското училище по икономика и политически науки (LSE) си сътрудничи с GetSmarter, марка на 2U, Inc., за да създаде нов клас учебен опит - този, който е ангажиращ, съвместен и достъпен. Възползвайте се от модела на обучение за непълно работно време (7–10 часа седмично) и подкрепата на мениджъра за успех, тъй като получавате сертификат за компетентност на LSE.

Чрез разнообразна колекция от учебни ресурси ще разберете как моделите, управлявани от данни, могат да информират управленската стратегия и вземането на решения. Ще развиете умения за визуализиране и отчитане на данни на Tableau и ще завършите проект за основни демонстрации, демонстриращ способността ви да анализирате и да комуникирате данни. Модулите се издават седмично, което позволява гъвкав, но структуриран подход към обучението.

Темите, обхванати от курса, включват:

 • Вземане на решение при несигурност
 • Визуализация на данни и описателна статистика
 • Количествено определяне на риска чрез вероятност
 • Целост на данните и статистически извод
 • Решения, основани на доказателства
 • Разбиране на причините за нещата
 • Прогнози за времеви серии
 • Предоставяне на прозрения чрез разказване на истории

Изтеглете проспекта си за курс, за да научите повече.

Изтеглете проспект

Кой ще се възползва?

Този курс ще се хареса на професионалисти от всеки сектор, който се интересува от повишаване на качествените си умения и способности да дават по-информиран принос в процеса на вземане на решения и стратегията на фирмите.

Как да се регистрирате

Няма такси за регистрация или академични предпоставки за този онлайн курс. Тя е достъпна за работещи професионалисти, независимо от местоположението, академичното обучение или трудовия опит. За да завършите курс обаче, ще ви трябва текущ имейл акаунт и достъп до компютър и интернет, както и PDF Reader. Може да се наложи да прегледате презентации на Microsoft PowerPoint и да прочетете и създадете документи в Microsoft Word или Excel. Числовата и компютърната грамотност ще бъдат изгодни.

Регистрирай се сега!

Често задавани въпроси

Този курс се представя изцяло онлайн, в сътрудничество с лидера в онлайн образованието GetSmarter . Прегледайте онлайн курса за анализ на данни за управление за управление, за да разберете за предстоящите дати на курса, цената на курса и други.

Изтеглете проспекта си, за да научите повече за този курс за онлайн сертификат.

Ще имам ли време?

Моделът за обучение на GetSmarter е създаден да ви помогне като работещ професионалист да подобрите уменията си, без да правите компромиси с работата и семейните задължения. Курсът е разделен на седмични, управляеми модули, с постепенни срокове, създадени да ви помогнат да се ускорите по време на курса и да ви позволи гъвкавост да работите, когато ви е най-добре. Имате достъп и до вашия мениджър на успеха, който ще ви помогне да поставите цели, да проследите основните етапи, да управлявате времето си и да въведете всички административни заявки, които може да имате.

[Заявка за повикване]

Ако имате въпроси, моля, свържете се с:

+44 2038 568 850
lseonline@getsmarter.com

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The London School of Economics and Political Science (LSE), one of the foremost social science universities in the world, seeks to improve society by addressing real-world issues and understanding the ... Научете повече

The London School of Economics and Political Science (LSE), one of the foremost social science universities in the world, seeks to improve society by addressing real-world issues and understanding the causes of things. Using a dynamic and diverse approach to learning, LSE provides cutting-edge research and works with renowned academic experts. Свиване
Посетете уебсайта на учебното заведение