ONLINESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Базовите програми за подготовка запознават студентите с ритъма и особеностите на университетските курсове и академичен живот. Такива програми специално са предназначават за тези, които планират да продължат образованието си в колеж или да получат академична или бакалавърска степен.

Интериорен дизайн разчита на уменията, намерени в други дисциплини, включително архитектура, текстил, графичен дизайн и изобразително изкуство, за мода и произвежда атмосфера, която обогатява форма и функция. Студентите работят за генериране на интериори, които са визуално и tactilely привлекателни, докато решаване на нуждите на употреба и съхранение.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

1 резултата за Интериорен дизайн, Великобритания Filter

Диплома за дизайн на интериорен дизайн

Online College of Art & Design
Базова програма
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Онлайн обучение

Онлайн дипломата за диплома по дизайн на интериора е тристепенна, редовна или непълен работна програма, предназначена за сериозни кариерно ориентирани студенти, които желаят д ...

Научете повече