ONLINESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Бакалавърска степен е бакалавърска научна степен. Онлайн програмите често дават възможност на заети или отдалечени студенти възможност да преследват своя личен и професионален живот, като продължават образованието си.

Какво е онлайн бакалавър в областта на храненето и напитките? Проучванията на храни и напитки често са изследване не само на начина, по който се създават продуктите, които хората ядат и пият, но и как да продават, пакетират и разпространяват вещи ефективно. Това изисква студентите, които учат в темата, да вземат различни видове курсове, отколкото ако се обучават в свързан предмет, като кулинарни изкуства. Студентите могат да очакват курсове, които разследват теми като хранителна химия, логистика, международна икономика и наука за опаковане на хранителни продукти. Тези бакалавърски програми също обикновено изискват широка гама от общообразователни курсове, за да отговарят на насоките за акредитация.

Ползата от получаването на тази степен е, че някои институции могат да предлагат специални класове, които биха били от особен интерес за специалистите по хранене, като например историята на пакетираните храни или социологията на алкохолните напитки. Титулярите обикновено печелят повече пари.

Студентите, които желаят да имат най-точното представяне на разходите на дадена програма, вероятно трябва да проверят директно в училището. Обучението на онлайн бакалавърските степени, дължими на институцията, която е отпусната, видовете необходими материали и различни други фактори.

Студентите, които получават степен по този предмет, могат да се окажат в благоприятно положение, когато кандидатстват за различни работни места в бизнеса за дистрибуция и производство на храни, като например техник за контрол на качеството в пакетирано предприятие за производство на храни.Тези лица трябва да разгледат практиките, машините и крайните продукти, за да гарантират, че резултатите от производството са в съответствие със стандартите, определени от правителство или компания.

Често е препоръчително да проучите няколко възможности за вашето образование. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

2 резултата за Наука за храните и напитките Filter

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Бакалавриат
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Онлайн обучение

ABMS е сертифициран от EFMD EOCCS, швейцарското национално качество за образование (EduQua) и ASIC UK. WSB е европейски държавно признат университет и KNU е европейски публиче ...

Научете повече

бакалавър в храненето и кулинарното изкуство

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Бакалавриат
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Онлайн обучение

В края на бакалавър по Хранене и Кулинарни изкуства (Management Food Service) програма за проучване на завършилите се очаква да се съчетаят теорията с практиката и показва доб ...

Научете повече