Filter
Бакалавриат
Австралия Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Придобиването на бакалавърска степен е образователен етап, към който се стремят много студенти. Въпреки че програмите за степен „бакалавър“ могат да се завършат на четири години, предимствата от следване в такива програми са безбройни, тъй като студентите придобиват специализирани знания и умения в определена област на знания.

Образованието в сфера на администрацията обикновено включва бизнес-ориентирани предмети, например финанси, комуникация и маркетинг. Тази академична област има за цел да подготви студентите за работа в бизнеса или като ръководител, или като част от екип.

Въпреки че ми присъстват дистанционни класове онлайн, няколко университета задръжте започване на няколко места. Можете дори да спрете приема на класове в продължение на много седмици през годината без отнемане и без да се хвърлят си студентски заеми в погасяване. Това е силен аргумент много хора гледат на при записване в дистанционно обучение класове.

Австралия има седем от топ 100 висше учебно заведение в света! Австралия седи над харесва на Германия, Холандия и Япония, пускането на осмо място в Universitas 2012 U21 класиране на националните системи за висше образование.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Административни практики, Австралия, Дистанционно обучение

Други възможности в тази научна област:
University of South Australia Online

Успешните професионалисти в областта на човешките ресурси са бизнес стратези, треньори и ментори, които притежават изключителни умения за хора и страст за работа с другит ... [+]

. Преглед на степенитеОткрийте как стратегически да приведете човешкия капитал в съответствие с бизнес целите.Съсредоточете се върху основните области на човешките ресурси, включително набирането на персонал, ученето и развитието, планирането на работната сила, здравето и безопасността на работното място, управлението и мотивацията на служителите.Разработване на умения за аналитични данни с помощта на различни бизнес инструменти и технологии, които подпомагат вземането на решения във всички аспекти на човешките ресурси.Разгледайте настоящите и нововъзникващите предизвикателства на работното място чрез учебната програма, информирана от Центъра за върхови постижения на работното място (CWeX).Тази степен е акредитирана от Австралийския институт по човешки ресурси (AHRI). Тя е призната и от най-големия в света орган по управление на човешките ресурси, базиран в САЩ - Обществото за управление на човешките ресурси (SHRM).Университетът за бизнес училище в Южна Австралия е сред най-добрите 1% в световен мащаб 1 и е получил общо пет звезди за високи постижения в класациите на QS Stars 2018.Класиран в Топ 10 на национално ниво за бизнес и икономика 2... [-]
Австралия Adelaide
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски