ONLINESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Награден от училищата при завършване на програмните изисквания, бакалавърската степен е важен жизнен стълб по пътя на образованието и е необходим преди да започне магистърска програма. Студентите могат да очакват повечето програми да отнемат четири години, за да завършат, в зависимост от района на обучение и дали човек се записва на пълно или непълно работно време.

Какво е бакалавърска история? Студентите по история на обучението изучават исторически събития, за да ги разберат и да определят как те влияят върху настоящето и бъдещето. Има няколко програми, като история и география или бакалавър по изкуства в историческите науки или дори по-хипер-фокусирани програми като бакалавърска степен по гръцка култура или бакалавър по изкуства в християнското министерство. Въпреки че специфичните курсове се различават, студентите могат да очакват, че някои ще се съсредоточат върху културни, литературни и философски изисквания.

Тези, които завършват с бакалавърска степен по история, често усъвършенстват умения като организация, писане, публично говорене и критичен анализ, като последният е жизненоважен за вземането на решения. Този диапазон от знания може да позволи на притежателите на специалности да успеят в многобройни кариери.

Разходите за придобиване на бакалавърска степен в История не са малки разходи; обаче, цената варира значително от институция до институция. Изборът на училище, специфичната програма и страната оказват влияние върху цената на търсенето на висше образование.

Много академични програми, насочени към историята, не се отпускат директно на една конкретна кариера. Като се каже, уменията и уменията, които се научават, дават възможност за множество възможности за избор на кариера. Тези, които притежават бакалавърска степен по история, могат да избират да преследват кариера като учители, историци, географи, историци на изкуството, държавни служители, изследователи, писатели, библиотекари, куратори, журналисти или паралегълци. Това по никакъв начин не е изчерпателен списък, а възможностите за кариерно ориентиране са почти неограничени.

Има широк спектър от училища, от които можете да избирате, когато целта ви е да заработите в историята. Изборът на онлайн курс на обучение е удобен и достъпен начин за придобиване на степен с по-голяма класа гъвкавост, независимо къде в света студентът изучава. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

4 резултата за История Filter

Международна бакалавърска история

Erasmus School of History, Culture and Communication - Erasmus University Rotterdam
BA
BA
06 Септ. 2021
<
Редовно
<
3 години
01 Апр. 2021
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Защо историята? Имате страст към историята. Миналото ви очарова. Освен това сте убедени, че историческото прозрение помага да се разбере настоящото обществено развитие в Холан ...

Научете повече

Бакалавър по изкуства в историята

University of North Alabama College of Arts and Sciences
BA
Авг. 2020
<
Редовно
<
Задочно
<
4 години
Английски
Онлайн обучение

Историята в UNA е динамична, творческа и фокусирана върху опит, който ще развие умения за критично мислене, комуникационни умения и ще подготви завършилите за вълнуващи кариер ...

Научете повече

Степен на изследване в гръцката култура

Open University Of Cyprus
Бакалавриат
<
Редовно
<
Задочно
<
4 години
Гръцки
Онлайн обучение

Студентската програма "Студии в гръцката култура" предлага калейдоскопско запознаване с историческото явление, наречено гръцка култура от древността до наши дни, нейните транс ...

Научете повече

бакалавър по изкуства в историческите науки

FernUni Schweiz
BA
<
Задочно
<
9 семестри
Немски
Онлайн обучение

Курсът дава на студентите с по-дълбоко разбиране на развитието на съвременните общества (19 и 20-ти Century). Това развитие се характеризира с обратната тенденция на глобализа ...

Научете повече