Filter
Бакалавриат
Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Учениците могат да преместят своето образование напред, без да се притесняват за логистиката, свързана с посещаването на традиционен университет, като изберат онлайн бакалавърска степен. Вземането на онлайн класове дава възможност на учениците да научат свои собствени графици, където и да искат.

Какво е онлайн бакалавър по кулинарни изкуства? Целта му е да преподава на учениците всичко за подготовката и консумацията на храни и напитки. Курсовете могат да обхващат различни теми, включително хранене, ресторантьорство, безопасност на храните или дизайн на кухнята. Някои програми също така осигуряват силен акцент върху подготовката на консумативи, като теми, които могат да включват печене, вино, сосове, сладкиши, мезета или етническа кухня. Това е отличен избор за тези, които искат да научат повече за храната и напитките.

Редица предимства могат да бъдат постигнати чрез придобиване на онлайн бакалавърска степен по кулинарни изкуства.За един, много от студентите придобиват ценни знания, специфични за кулинарната индустрия, подготвяйки ги за бъдещи кариери. От друга страна, може да бъде възможно да се изострят способностите за критично мислене и решаване на проблеми, както и важни технически умения, като се придобие бакалавърска степен.

Студентите трябва да помнят, че общите разходи за онлайн бакалавърска степен ще зависят от редица различни фактори. Поради това е разумно да се свържете директно с избрани институции, за да получите конкретни данни за таксите, таксите, разходите за материали и други възможни разходи.

Какви кариери са отворени за тези, които учат кулинарни изкуства? Много студенти продължават да работят в кафенета, ресторанти, заведения за обществено хранене или други съоръжения за приготвяне на храна. Те могат да изберат да станат готвачи, мениджъри или собственици на ресторанти. Някои от завършилите избират да се съсредоточат върху бизнес аспектите на кулинарната индустрия, докато други предпочитат да се съсредоточат върху храната и напитките.Опциите са почти неограничени.

Искате ли да започнете? Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

2 резултата за Кулинарни изкуства

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

В края на бакалавър по Хранене и Кулинарни изкуства (Management Food Service) програма за проучване на завършилите се очаква да се съчетаят теорията с практиката и показв ... [+]

3 ТУРСКИ УНИВЕРСИТЕТИ = 1 ЕВРОПЕЙСКИ БАКАЛАВЪР / strong> Всички студенти ще имат в допълнение към ABMS Switzerland. Бакалавърът ще получи съвместен бакалавър с Университета в Dąbrowa Górnicza (WSB) и Националния университет "Тарас Шевченко" (KNU). ABMS е сертифициран от EFMD EOCCS, швейцарското национално качество за образование (EduQua) и ASIC UK. WSB е европейски държавно признат университет и KNU е европейски публичен университет, основан преди 200 години, и е сред 500-те най-големи университета в света. 3 Топ европейски университети = Най-добър виртуален / онлайн програма = 1 Топ европейски бакалавър ШВЕЙЦАРИЯ + ЕС + TOP RANKED 500 Разширете Вашия опит в ABMS Свържете се с обучаеми и лидери точно като вас в нашите онлайн бакалавърски програми. Вие ще отидете, доколкото е умът ви ще ви отведе в бакалавърска студент в ABMs.... [-]

Швеция Цюрих
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 година
Онлайн обучение
Научете повече на английски
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

ABMS е сертифициран от EFMD EOCCS, швейцарското национално качество за образование (EduQua) и ASIC UK. WSB е европейски държавно признат университет и KNU е европейски ... [+]

ABMS е сертифициран от EFMD EOCCS, швейцарското национално качество за образование (EduQua) и ASIC UK. WSB е европейски държавно признат университет и KNU е европейски публичен университет, основан преди 200 години, и е сред 500-те най-големи университета в света. Вие ще отидете, доколкото е умът ви ще ви отведе в бакалавърска студент в ABMs.

Този изпълнителен бакалавър (Ebba) в храненето и Кулинарни изкуства игрище (Management Food Service) е направена за студенти, които са работили директно след гимназията в продължение на най-малко 3 години на ръководна позиция, завършилите се очаква да се съчетаят теорията с практиката и показване на звук познаване на тяхното управление на промишлеността. Студентите са оборудвани с полезни знания за здравето да се включат в пазара на труда и да допринесе по-ефективно и ефикасно да организации в областта на здравеопазването.... [-]

Швеция Цюрих
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 година
Онлайн обучение
Научете повече на английски