Бакалавър по божествено изцеление (онлайн)

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Онлайн бакалавър по Божествено изцеление

Този онлайн курс се преподава само на английски език.

Живеем в свят, в който почти всички страдат от някаква болест или болка. Като последовател на Исус Христос, вие сте получили поръчка да направите крачка напред и да направите нещо по въпроса! Демонстрирайте любовта и силата на Бог, като изцелявате болните, където и да отидете.

 • Искате ли да имате ясни знания и убеждения за това, което Библията казва за изцелението и здравето?
 • Доволни ли сте само да чакате, докато сте болен, за да призовете Бога за изцеление, или искате да следвате инструкциите на Него за това как да живеете живот с жизнено здраве?

Ако е така, тогава сте търсили бакалавърска степен по божествено изцеление от Christian Leadership University .

125541_hands-263341_960_720.jpg

Love_and_Hope / Pixabay

Бакалавърска степен по Божествено изцеление, която струва много повече от хартията, на която е отпечатана

Вярваме, че опитните знания са безкрайно по-ценни от самостоятелното учене на книги. Всички знания в главата ще ви донесат малко полза, ако не можете да го накарате да работи в реалния свят. Ето защо всяка стъпка от начина, по който ще прилагате наученото. Всеки от нашите божествени лечебни курсове е освежаващо практичен и ще ви води стъпка по стъпка през процесите и техниките, които се използват.

Бързият път до вашата степен

Вие сте много по-близо до степента на своя божествен лекуващ бакалавър, отколкото осъзнавате. Вземете до 50% от степента си чрез комбинация от преписи от други колежи и портфолио от живота опит. Използвайте предишните си изследвания и опит в полза и спечелете бакалавърската си степен по Божествено изцеление по-бързо, отколкото някога сте смятали за възможно!

Спечелете степента си от дома

Получавайте акредитирана бакалавърска степен по Божествено изцеление 100% чрез дистанционно обучение.

Бърз старт на божествената изцеление

Спечелете до 50% от своята степен на божествено изцеление на бакалавър чрез комбинацията от кредити за житейски опит и трансфери от други колежи или семинари.

Защо да плащаме повече?

Обучението в CLU е около 1/10 от средния частен колеж , а около 1/4 обществен държавен колеж.

Студентите от развиващите се страни ще получат отстъпка от Christian Leadership University :

 1. Ако поръчате нормален CLU курс с 3 кредита, обучението се намалява от $ 300 на $ 150. Курсовите материали и разходите за доставка са допълнителни.
 2. Разполагаме с над 20 електронни модула за обучение от нашите най-добри курсове, които водят до диплома по приложна духовност. Всички материали са незабавно достъпни на вашия компютър или смартфон. Нормалната цена за модул е $ 99 - $ 197 и можете да поискате талон, който отстъпва на модула до половин цена. Щракнете тук за повече информация.

CLU е №1 в обучението, основано на Откровение

Уникалният ни подход е реалният живот, библейски обоснован, откровен на базата на откровения, удостоверен от гласа на Бог.

Налични курсове

 • REN103 Общуване с Бога
 • HEA102 Вземете отговорност за здравето си
 • REN204 Естествено свръхестествено
 • HEA201 Авторитет на вярващия
 • REN206 Увеличаване на миропомазването
 • REN207 Лечебно миропомазване
 • COU301 Молитви, които лекуват сърцето
 • HEA315 Божията разпоредба за изцеление
 • EVA215 Чудо евангелизъм
 • THE208 Църковен триумф

Изисквания

Бакалавърските степени изискват общо 120 кредита работа. Обикновено това е първото ниво на висше образование след гимназията и поради големия брой необходими кредити, има тенденция да осигури основа на широка основа в редица учебни предмети.

В CLU, след като вземете REN103 Общуване с Бога, ще ви бъде позволено да следвате ръководството на Светия Дух при избора на курсовете, които приемате за вашата степен, тъй като Той знае по-добре от нас, какви знания и умения ще са ви необходими за изпълнение на плановете Той има за вас. Ето защо може да откриете, че избирате курсове от почти всяка концентрация, по-специално с една област, която проявява най-силен интерес и следователно извличате от нея най-много курсове.

Можете да внесете до 60 кредита към тази степен чрез преписи от други училища или документиран житейски опит.

Данни за контакт

Имейл: clu@cluonline.com

Телефон: 800-466-6961
или
716-681-4896

Факс: 716-685-3908

facebook: https://www.facebook.com/christianleadershipuniversity/

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once ... Научете повече

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once you do it this way! Свиване