Бакалавър по изкуствата в мениджмънта

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Бакалавър по изкуствата в мениджмънта

Бакалавърска степен по мениджмънт от Бенедиктинския университет ви предлага удобството на напълно онлайн програма. Независимо от графика или нуждите ви от обучение, нашата бакалавърска програма по мениджмънт е тук, за да ви научи на ключови концепции, на които бизнес лидерите разчитат, за да вземат решения и да ръководят бизнес операции. Плюс това, можете да прехвърлите до 90 кредита от предишна студентска работа, за да завършите образователната си степен за по-малко време.

Получете незабавно приложими умения

Лидерите са изправени пред все по-сложни бизнес среди. Разбирането на организационните нужди от холистична гледна точка, която включва аспекти на счетоводството, статистиката, управлението на проекти, организационното поведение и международното управление, не само ще ви направи по-информиран лидер, но и ефективен лидер за вашия екип и вашата организация като цяло. След дипломирането ще знаете как да:

 • Определяне на инициативи за растеж чрез използване на вътрешни и външни критични фактори за успех,
 • Преглед на финансовите фактори и наблюдение на стратегическите резултати,
 • Преглед на ключовите стратегии, използвани за постигане на дългосрочни цели,
 • Използвайте качествени и количествени методи за определяне и проектиране на стратегически инициативи,
 • Обяснете предимствата и недостатъците на навлизането на световните пазари.

Разгледайте опциите си в управлението

Бенедиктинската бакалавърска степен по мениджмънт също ви позволява да се специализирате в област от интерес. Можете да подхранвате своята страст и да се откроявате от тълпата, като усъвършенствате уменията и знанията си в една от следните концентрации:

 • маркетинг
 • Отдел Човешки ресурси

Подгответе се за кариерния успех

Очаква се управленските професии да нараснат с 8% от 2016 г. до 2026 г., което е също толкова бързо, колкото средното за всички професии, което ще доведе до около 807 300 нови работни места. 1 Освен че служи като стъпка към MBA програма, бакалавърската степен по мениджмънт може да Ви даде право на редица доходоносни и удовлетворяващи кариери, включително:

 • Финансов мениджър, средна годишна заплата $ 125,080 2
 • Мениджър по маркетинг, средна годишна заплата $ 129,380 3
 • Мениджър за набиране на средства, средна годишна заплата $ 111,2804
 • Мениджър за административни услуги, средна годишна заплата, $ 94,020 5

Вземете следващата стъпка

С бакалавърска степен по мениджмънт от Бенедиктинския университет, вие ще бъдете готови да посрещнете изискванията на днешните сложни организации. За да научите повече за това как тази степен може да повлияе на бъдещето ви, поискайте повече информация днес.


Източници:

 1. https://www.bls.gov/ooh/management/
 2. https://www.bls.gov/ooh/management/financial-managers.htm
 3. https://www.bls.gov/ooh/management/advertising-promotions-and-marketing-managers.htm
 4. https://www.bls.gov/ooh/management/public-relations-managers.htm
 5. https://www.bls.gov/ooh/management/administrative-services-managers.htm

акредитация

Бенедиктинският университет е регионално акредитиран от Комисията за висше образование към Северната централна асоциация на колежите и училищата (NCA).

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Founded in 1887, Benedictine University is dedicated to the education of undergraduate and graduate students. Benedictine is regionally accredited by the Higher Learning Commission of the North Centra ... Научете повече

Founded in 1887, Benedictine University is dedicated to the education of undergraduate and graduate students. Benedictine is regionally accredited by the Higher Learning Commission of the North Central Association of Colleges and Schools (NCA). Свиване