Бакалавър по мрежова администрация

Общ преглед

Описание на програмата

Много фирми разчитат на мрежови администратори, за да гарантират сигурността на информацията, да поддържат компютърни мрежи и да отстраняват проблемите, възникващи при компютърните системи. В тази критична роля имате пряко въздействие върху всеки отдел и всеки служител, защото мрежовата инфраструктура засяга всички аспекти на бизнеса. Програмата за бакалавърска степен на мрежовата администрация в American National University може да ви помогне да се подготвите да се заемете с тези предизвикателства и да се състезавате за позиции на средно ниво като мрежови инженери, мениджъри на мрежови администратори или мрежови анализатори в предприятието.

Чрез изучаване на курсовите задачи, реални сценарии за обучение и ценно излагане на стандартни инструменти в индустрията, ще се научите да проектирате и администрирате мрежи, фокусирани върху Microsoft® Windows Server 2012. Учебната програма включва планиране, проектиране, конфигуриране и отстраняване на проблеми в Microsoft® средата от малки, локални мрежи до широкообхватни интегрирани мрежи. Специфичните теми включват технологии за виртуализация и изчислителни облаци, услуги за обединени комуникации и сътрудничество, администрация на Linux и уеб сървъри и архитектури за сигурност и безжични мрежи. Тъй като нашите курсове са моделирани въз основа на професионални стандарти за сертифициране, можете да получите образователния фон, за да ви помогне да се подготвите за Microsoft®, Cisco®, CompTIA сертификационни изпити, докато печелите степен.

Програма STEM

Като програма STEM (Наука, Технология, Инженерство и Математика) студентите, които са чуждестранни студенти, могат да се възползват от допълнително 24-месечно удължаване на ОПТ (опционално практическо обучение).

Вашият опит в обучението

Програмата за бакалавърска мрежа за администриране на мрежата е предназначена за студенти, които искат да получат обучение в основните области на мрежовите операции и администрация, които могат да включват поддръжка и отстраняване на проблеми, конфигурация и поддръжка на инфраструктурата и управление на мрежовите операции.

Програмата съчетава техническите умения и знания с фокус върху професионалните умения в области като лидерство и комуникации. В тази учебна програма ще научите как да:

 • Прилагане на най-добрите практики в мрежовите операции и администриране.
 • Конфигурирайте мрежовите компоненти за операции.
 • Програма за свързване на бази данни.
 • Отстраняване и отстраняване на проблеми с мрежата.
 • Проектиране и внедряване на WAN и LAN.
 • Опишете, внедрете и отстранявайте мрежовите комуникационни услуги и услуги за сътрудничество.

Студентите също могат да влязат в прогресивното образование в различни точки; което означава, че студентът може да е придобил академична степен в друга институция и може да се прехвърли в АНУ, за да продължи в нарастващ брой области на бакалавърско и висше ниво - в области с високо търсене като мрежова администрация, киберсигурност и информационни технологии.

Защо American National University ?

 • Удобство и гъвкавост - С дневни и вечерни уроци имате гъвкавост да работите, докато печелите своята степен.
 • Лично внимание - Вие не сте просто лице в тълпата, нашите малки размери позволяват лично внимание от инструкторите.
 • Кариерни специалисти като инструктори - С актуални и подходящи учебни програми, вие ще научите от инструктори с практически опит в реалния свят, които ще ви ръководят и наставници.
 • Кариерни услуги - Екипът ни за кариерно обслужване започва да ви помага, преди да завършите курса си, мотивационно писмо, техники за интервюиране и как да търсите чудесни възможности за кариера.
 • Обезщетения за завършилите студенти - Нашата подкрепа не завършва на завършване, тъй като като възпитаник ще имате достъп до нашите кариерни услуги и опреснителни курсове, достъпни през вашата кариера.
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. ... Научете повече

In 1886, a group of visionary educators and business leaders saw the need for a higher education institution focused on career-based training to meet workforce needs in the southeastern United States. Together they founded what is now known as American National University with the intent of training workers in business, banking, accounting, administration, and other skilled professions. Свиване
Salem , САЩ онлайн , Pikeville , Лексингтън , Roanoke + 4 Още По-малко