Много фирми разчитат на мрежови администратори, за да гарантират сигурността на информацията, да поддържат компютърни мрежи и да отстраняват проблемите, възникващи при компютърните системи. В тази критична роля имате пряко въздействие върху всеки отдел и всеки служител, защото мрежовата инфраструктура засяга всички аспекти на бизнеса. Програмата за бакалавърска степен на мрежовата администрация в American National University може да ви помогне да се подготвите да се заемете с тези предизвикателства и да се състезавате за позиции на средно ниво като мрежови инженери, мениджъри на мрежови администратори или мрежови анализатори в предприятието.

Чрез изучаване на курсовите задачи, реални сценарии за обучение и ценно излагане на стандартни инструменти в индустрията, ще се научите да проектирате и администрирате мрежи, фокусирани върху Microsoft® Windows Server 2012. Учебната програма включва планиране, проектиране, конфигуриране и отстраняване на проблеми в Microsoft® средата от малки, локални мрежи до широкообхватни интегрирани мрежи. Специфичните теми включват технологии за виртуализация и изчислителни облаци, услуги за обединени комуникации и сътрудничество, администрация на Linux и уеб сървъри и архитектури за сигурност и безжични мрежи. Тъй като нашите курсове са моделирани въз основа на професионални стандарти за сертифициране, можете да получите образователния фон, за да ви помогне да се подготвите за Microsoft®, Cisco®, CompTIA сертификационни изпити, докато печелите степен.

Програма STEM

Като програма STEM (Наука, Технология, Инженерство и Математика) студентите, които са чуждестранни студенти, могат да се възползват от допълнително 24-месечно удължаване на ОПТ (опционално практическо обучение).

Вашият опит в обучението

Програмата за бакалавърска мрежа за администриране на мрежата е предназначена за студенти, които искат да получат обучение в основните области на мрежовите операции и администрация, които могат да включват поддръжка и отстраняване на проблеми, конфигурация и поддръжка на инфраструктурата и управление на мрежовите операции.

Програмата съчетава техническите умения и знания с фокус върху професионалните умения в области като лидерство и комуникации. В тази учебна програма ще научите как да:

 • Прилагане на най-добрите практики в мрежовите операции и администриране.
 • Конфигурирайте мрежовите компоненти за операции.
 • Програма за свързване на бази данни.
 • Отстраняване и отстраняване на проблеми с мрежата.
 • Проектиране и внедряване на WAN и LAN.
 • Опишете, внедрете и отстранявайте мрежовите комуникационни услуги и услуги за сътрудничество.

Студентите също могат да влязат в прогресивното образование в различни точки; което означава, че студентът може да е придобил академична степен в друга институция и може да се прехвърли в АНУ, за да продължи в нарастващ брой области на бакалавърско и висше ниво - в области с високо търсене като мрежова администрация, киберсигурност и информационни технологии.

Защо American National University ?

 • Удобство и гъвкавост - С дневни и вечерни уроци имате гъвкавост да работите, докато печелите своята степен.
 • Лично внимание - Вие не сте просто лице в тълпата, нашите малки размери позволяват лично внимание от инструкторите.
 • Кариерни специалисти като инструктори - С актуални и подходящи учебни програми, вие ще научите от инструктори с практически опит в реалния свят, които ще ви ръководят и наставници.
 • Кариерни услуги - Екипът ни за кариерно обслужване започва да ви помага, преди да завършите курса си, мотивационно писмо, техники за интервюиране и как да търсите чудесни възможности за кариера.
 • Обезщетения за завършилите студенти - Нашата подкрепа не завършва на завършване, тъй като като възпитаник ще имате достъп до нашите кариерни услуги и опреснителни курсове, достъпни през вашата кариера.
Програма с обучение на:
 • Английски

Прегледайте още 5 курсове в American National University »

Този курс е Онлайн обучение