Бакалавърът по наказателно правосъдие от университета "Рейнхард" е предназначен за професионалния работник и се печели напълно онлайн.

ФОРМАТ НА ПРОГРАМАТА

Новите студенти се приемат в онлайн програми на всеки осем седмици. Всеки есен и пролет семестър се състои от шестнадесет седмици и се разделя на две осемседмични сесии. Лятният семестър е четиринадесет седмици и е разделен на две седемседмични сесии. Студентите ще вземат по два класа всяка сесия за общо четири класа на семестър, ако студентът иска статут на пълно работно време.

Наградете себе си със степен. Искате ли да напреднете в кариерата си и да преместите позиции на изпълнителни и командващи нива? Все по-често, степента в наказателното правосъдие е ключът към напредъка.

Степента на наказателното правосъдие в университета "Рейнхард" е разработена от специалисти в областта на правоприлагането. Курсовете ни дават основание в наказателното правосъдие и в същото време да гарантират, че те са актуални с нуждите на глобалното общество. За да сте конкурентоспособни на работната сила, придобиването на степен е важна стъпка в изграждането на кариерата си.

Следваща начална дата на програмата

  • 12 март 2018 г.
  • 7 май 2018 г.

БАКЕЛОР НА НАКАЗАТЕЛНОТО ПРАВОСЪДИЕ

Reinhardt има основание в индустрията с полицейска академия в кампуса, сертифицирана от Съвета за стандарти и квалификация на мироопазващия орган в Грузия. Ние сме упълномощени да изпълняваме Основния курс за обучение по право, заедно с усъвършенствано, специализирано и продължаващо обучение. Поради дългогодишния ни опит в тази индустрия ние знаем, че има нарастваща нужда от специалисти по правоприлагането да разширят образованието си, за да останат конкурентоспособни и актуални в тази област. Знаем също, че професионалистите са заети с професионалните и личните си задължения. В резултат на това предлагаме гъвкавост да печелите бакалавърска степен по право, 100% онлайн.

Проектирани за работа на възрастни, тези 100% онлайн програми ви преместват с темпове, предназначени за хора, които имат работа на пълен работен ден, но желаят да завършат своето образование своевременно. Нашите курсове се разработват и преподават от лидери в областта на наказателното правосъдие. Не само те ви предоставят текущата теория и практика, ще се научите от техните реални житейски преживявания.

"Програмата за наказателно правосъдие беше много взискателна и изискваше дисциплина и фокус. Професорите бяха много добре осведомени и техният опит и личен опит предлагаха реалния живот в допълнение към материалите, представени в учебните материали, които бяха внимателни, подкрепящи, отзивчиви и често се ангажираха със студентите един по един.Те също насърчиха и стимулираха груповите дискусии, които подобриха обучението, тъй като изложиха учениците на различни идеи и перспективи.Бих казвал на всеки бъдещ студент, който търси в програмата, че ако са готови да се ангажират с живот изпълнявайки учебен опит с някои от най-добре осведомени професори в тяхната област, тогава университетът в Рейнхард е мястото за тях. "- Изследовател Коу Търнър, 2015 г.

Програма с обучение на:
  • Английски
Reinhardt University - Online Programs

Прегледайте още 3 курсове в Reinhardt University - Online Programs »