Бакалавър по религиозни изследвания (BRS)

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Искате ли да се обучавате за степен BRS изцяло онлайн? Кандидатствайте в NationsUniversity !

NationsUniversity са посветени на нашия подход към преподаването на писанията и вярват, че Божието Слово е ключът към по-добрия свят. Тези щедри донори са готови да платят за първите ви три месеца на обучение. Този подарък ви позволява да учите без никакви разходи, освен регистрационната такса от 25 долара.

Тези донори са готови да инвестират във вас и да ви помогнат да спечелите библейско образование, за да можете да промените света си. В края на първото си тримесечие ще бъдете в състояние да вземете решение, което е най-добро за вас.

Всички нови студенти, които нямат право на други отстъпки, които се регистрират на или след 3 август 2019 г., имат право на този подарък. Тази оферта приключва на 31 декември 2019 г.

Бихте ли искали да бъдете министър, да ръководите мисия с нестопанска цел, да станете мисионер или да започнете кариерен път към преподаването на религиозни изследвания? Това са примери за някои от позициите, които нашата онлайн програма за религиозни изследвания може да ви отвори след завършването.

Програмата NationsUniversity Бакалавър по религиозни изследвания“ NationsUniversity предоставя достъпна и достъпна пътека за получаване на образователна степен онлайн. Ще развиете библейски знания и умения чрез самостоятелно ръководство с квалифициран факултет, за да ви помогне в развитието на екзегетични и херменевматични методи.

Всички преподаватели в програмата са запознати с онлайн преподаването, като по този начин ви предоставят най-добрите възможни насоки. Всички програми на НУ включват вашите учебници с цената на обучение. Учебниците се предоставят чрез онлайн библиотека, която се поддържа от патрони на университета. Също така инструментите за превод се предоставят безплатно за студентите от ESL.

В рамките на нашата програма „Бакалавър по религиозни изследвания“ ще развиете практическите умения за бъдещата си кариера. Вашето разбиране за свещените текстове и писания ще бъде подобрено. Подпомогнат от нашия международен факултет, използвайки експертиза от различни министерства и мисии, вие ще имате възможността да задълбочите знанията си и да развиете умения за критично мислене.

За повече партньорска поддръжка и допълнителна информация, вижте нашата NU Facebook страница или се регистрирайте за информационни имейли за нашите програми.

Какво е BRS степен?

Бакалавърът по религиозни изследвания в NaitonsUniversity ви предлага гъвкав начин за придобиване на степен BRS изцяло онлайн. Нашата програма ви дава перфектната възможност да комбинирате обучението си с житейските си нужди. По-долу са само някои от нещата, които ще научите.

 • Демонстрирайте осъзнаване на съдържанието и значението на библейския канон.
 • Прилагайте инструментите за звукова екзегеза на библейските писания.
 • Оборудвани са за лична духовна формация.
 • Може да критикува и използва информация от широк кръг източници.
 • Може да осигури ефективно християнско лидерство в различни организации, институции и страни.

NU е иновативен в своя подход; тя поддържа никакви тухли и хоросани кампуси и ви обучава в домашната ви общност. По време на обучението си ще работите независимо, ръководени от опитен онлайн преподавателски персонал.

Какво казват нашите студенти за NationsU?

Защо да вземете онлайн степен?

 • Достъп до глобално признатото американско образование, като живеете навсякъде по света.
 • Учете със собствено темпо в комфорта на вашия дом, без да променяте начина си на живот.
 • Разширете своите дигитални компетенции като използвате цифрови инструменти като част от обучението си.
 • Свържете се онлайн със студенти от цял свят в автентична международна среда.

Как ще учите онлайн?

 • Независимите курсове предлагат възможност да се съсредоточите върху вашето собствено време и темпо.
 • Няма срокове или семестри, които да спазваме.
 • Интересни, актуални онлайн материали за придобиване на знания в нашата онлайн платформа за обучение.
 • Съветниците, обучени в онлайн образованието, са на разположение, за да предоставят пълна подкрепа по време на вашето обучение.

Какво ще проучиш?

 • Минимум 30 кредита за общо образование трябва да бъдат в следните дисциплини: изкуства и хуманитарни науки, комуникации, английски език, математика, естествознание и социални науки.
 • Минимум 60 кредита се черпят от категорията религия, философия и курсове, които се занимават с мироглед, служение, богослужение и библейска екзегеза.
 • Шест (6) кредита трябва да са на английски език (разбиране и състав). Представени са поне четири други категории, различни от английски, с максимум девет (9) кредита във всяка една категория.
 • Избирателните курсове са персонализирани за получаване на по-задълбочени знания въз основа на вашия личен план за обучение.

Изпит за прием

Няма входящ изпит. Официалният прием на специалност обаче изисква успешното завършване на седем основни курса и два изпита. Цялото проучване е независимо.

Български изисквания

 • Представяне на TOEFL резултат от 500 или по-висок или приемлив заместител (61 iBT, 6.0 IELPS, 44 PTE,
 • Ниво 3 на компаса ACT,
 • Предварително 1 на изпит за владеене на английски език Eiken,
 • Диплома за средно образование, където преподаването е на английски или „С“ или по-добре на английски Състав от акредитиран колеж) от ученика, чийто роден език не е английски.

Ключови факти

 • Степен на програма: Религиозни изследвания онлайн
 • Вид образование: бакалавърска степен
 • Заглавие на степента: бакалавър по религиозни изследвания (BRS)
 • Продължителност и натоварване: 120 кредита / 4 години
 • Местоположение на проучването: изцяло онлайн
 • Следващ период на кандидатстване: Отворено записване
 • Започват проучвания: След приключване на регистрацията

Как да кандидатствам?

Трябва да попълните онлайн формата за регистрация в нашия Как да кандидатствам? страница.

За подробни инструкции за кандидатстване и например критерии за прием посетете страницата ни за преглед на приема .

Можете да започнете да проучвате след приключване на процеса на кандидатстване и плащане на таксата за кандидатстване в размер на 25 USD.

Колко струва NU?

 1. Такса за кандидатстване - Еднократна първоначална такса за кандидатстване в размер на 25 долара се прилага за всички нови студенти.
 2. Такса за обучение - Обучението от 450 долара на тримесечие се прилага за тези студенти, които пребивават в топ 35 развити страни. Тримесечната оценка обхваща обучението за един курс или толкова курсове, колкото студентът желае да опита в съответствие със своя академичен план на обучение по време на своя академичен квартал.
 3. Групи с отстъпка: Студентите, които пребивават извън определени развити страни, имат право на 100% отстъпка от обучение, без да се включва таксата за кандидатстване. Щракнете тук, за да научите дали отговаряте на условията .
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

We are "a school without walls" that provides an affordable, high-quality Christian education for everyone.

We are "a school without walls" that provides an affordable, high-quality Christian education for everyone. Свиване