Бакалавър по християнско консултиране (онлайн)

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Бакалавър по християнско консултиране онлайн

Този онлайн курс се преподава само на английски език.

Поставете Божия глас в центъра на своите съвети и станете съд на Неговата божествена лечебна сила.

 • Сърцето ви е тежко в края на консултативния ден, защото сте прекарали толкова много време в слушане на трагични истории за страх, болка и загуба?
 • Готови ли сте за освежаващата и жизненост, която можете да почувствате в края на ден, прекаран заедно с клиентите си в присъствието на съветника, кой може да им донесе изцеление и освобождаване?

Ако е така, тогава сте търсили бакалавърска степен по християнско консултиране от Christian Leadership University .

125539_blur-1867402_960_720.jpg

Pexels / Pixabay

Бързият път до вашата степен

Вие сте много по-близо до бакалавърската си степен по християнско консултиране, отколкото осъзнавате. Вземете до 50% от степента си чрез комбинация от преписи от други колежи и портфолио от живота опит. Използвайте предишните си изследвания и опит в полза и спечелете бакалавърската си степен по християнско консултиране по-бързо, отколкото някога сте смятали за възможно!

Свидетелства

"Учебният план за консултации в CLU беше абсолютно безценен ... Вместо да се хващате на безкрайни разговори за" проблема ", вие се научавате да служите на хората на ниво сърце, а не на главата."

Salvatore Cerniglia MS, CRC
Психиатричен социален работник

„Току-що завърших докторантурата си по християнско консултиране чрез Christian Leadership University . Не мога дори да започна да ви казвам колко невероятно беше това преживяване за мен по отношение на изцеление, личен растеж и растеж толкова близо до Бога, колкото някога съм бил.

Научих се да различавам гласа на Бог чрез диалог и сънища. За да си помисля, през всичките тези години Той може би се опитваше да ми говори и не знаех как да го слушам. Да чуя Бог и да му позволя да бъде Прекрасният съветник, той наистина изцяло промени живота ми. Благодаря на Virklers и на Christian Leadership University за вашето невероятно служение. Нека Бог да те благослови. "

Черил Маккай
Завършил и публикуван автор на университета в Регент

Спечелете степента си от дома

Получавайте акредитирана бакалавърска степен по християнско консултиране 100% чрез дистанционно обучение.

Бърз старт на консултантска степен

Печелете до 50% от бакалавърската си степен по християнско консултиране чрез комбинацията от кредити за житейски опит и трансфери от други колежи или семинари.

Защо да плащаме повече?

Обучението в CLU е около 1/10 от средния частен колеж , а около 1/4 обществен държавен колеж.

Студентите от развиващите се страни ще получат отстъпка от Christian Leadership University :

 1. Ако поръчате нормален CLU курс с 3 кредита, обучението се намалява от $ 300 на $ 150. Курсовите материали и разходите за доставка са допълнителни.
 2. Разполагаме с над 20 електронни модула за обучение от нашите най-добри курсове, които водят до диплома по приложна духовност. Всички материали са незабавно достъпни на вашия компютър или смартфон. Нормалната цена за модул е $ 99 - $ 197 и можете да поискате талон, който отстъпва на модула до половин цена. Щракнете тук за повече информация.

CLU е №1 в обучението, основано на Откровение

Уникалният ни подход е реалният живот, библейски обоснован, откровен на базата на откровения, удостоверен от гласа на Бог.

Налични курсове

 • COU202 Съветван от Бог
 • COU203 Основи на комуникацията
 • COU301 Молитви, които лекуват сърцето
 • COU305 Родителство за успех
 • REN103 Общуване с Бога
 • REN105 Отче Сърце Божие
 • REN204 Естествено свръхестествено
 • REN206 Увеличаване на миропомазването
 • REN207 Лечебно миропомазване
 • REN310 Мъдрост чрез тълкуване на съня

Изисквания

Бакалавърските степени изискват общо 120 кредита работа. Обикновено това е първото ниво на висше образование след гимназията и поради големия брой необходими кредити, има тенденция да осигури основа на широка основа в редица учебни предмети.

В CLU, след като вземете REN103 Общуване с Бога, ще ви бъде позволено да следвате ръководството на Светия Дух при избора на курсовете, които приемате за вашата степен, тъй като Той знае по-добре от нас, какви знания и умения ще са ви необходими за изпълнение на плановете Той има за вас. Ето защо може да откриете, че избирате курсове от почти всяка концентрация, по-специално с една област, която проявява най-силен интерес и следователно извличате от нея най-много курсове.

Можете да внесете до 60 кредита към тази степен чрез преписи от други училища или документиран житейски опит.

Данни за контакт

Имейл: clu@cluonline.com

Телефон: 800-466-6961
или
716-681-4896

Факс: 716-685-3908

facebook: https://www.facebook.com/christianleadershipuniversity/

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once ... Научете повече

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once you do it this way! Свиване