Бакалавър по християнско лидерство (онлайн)

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Онлайн бакалавър по християнско лидерство

Този онлайн курс се преподава само на английски език.

Бог е обещал, че онези, които чуват и се подчиняват на Неговия глас, ще бъдат водачи. Научете принципите и уменията, които ще ви направят най-ефективният и влиятелен лидер, който можете да бъдете за Неговото Царство.

 • Искате ли да изпълнявате библейските изисквания, за да се издигнете на ръководна позиция?
 • Готови ли сте да позволите на Духа да развие във вас характерните качества, които Господ иска в Своите деца, на които е дал привилегията да ръководи другите?

Ако е така, тогава бакалавърът по християнско лидерство от Christian Leadership University е точно това, което търсите.

125540_hand-3035665_960_720.jpg

живко / Pixabay

Бакалавър по християнско лидерство, който струва много повече от хартията, на която е отпечатана

Вярваме, че опитните знания са безкрайно по-ценни от самостоятелното учене на книги. Всички знания в главата ще ви донесат малко полза, ако не можете да го накарате да работи в реалния свят. Ето защо всяка стъпка от начина, по който ще прилагате наученото. Всеки от нашите курсове за християнско лидерство е освежаващо практичен и ще ви води стъпка по стъпка през процесите и техниките, които се използват.

Бързият път до вашата степен

Вие сте много по-близо до бакалавърската си степен по християнско лидерство, отколкото осъзнавате. Донесете до 50% от степента си чрез комбинация от преписи от други колежи или семинарии и портфолио от житейски опит. Използвайте предишните си изследвания и опит в полза и спечелете бакалавър по християнско лидерство по-бързо, отколкото някога сте смятали за възможно!

Спечелете степента си от дома

Получавайте акредитирана бакалавърска степен по християнско лидерство 100% чрез дистанционно обучение.

Християнска лидерска степен Бърз старт

Печелете до 50% от бакалавърската си степен по християнско лидерство чрез комбинацията от кредити за житейски опит и трансфери от други колежи или семинари.

Защо да плащаме повече?

Обучението в CLU е около 1/10 от средния частен колеж , а около 1/4 обществен държавен колеж.

Студентите от развиващите се страни ще получат отстъпка от Christian Leadership University :

 1. Ако поръчате нормален CLU курс с 3 кредита, обучението се намалява от $ 300 на $ 150. Курсовите материали и разходите за доставка са допълнителни.
 2. Разполагаме с над 20 електронни модула за обучение от нашите най-добри курсове, които водят до диплома по приложна духовност. Всички материали са незабавно достъпни на вашия компютър или смартфон. Нормалната цена за модул е $ 99 - $ 197 и можете да поискате талон, който отстъпва на модула до половин цена. Щракнете тук за повече информация.

CLU е №1 в обучението, основано на Откровение

Уникалният ни подход е реалният живот, библейски обоснован, откровен на базата на откровения, удостоверен от гласа на Бог.

Налични курсове

 • Общуване с Бога
 • Развитие на лидера в рамките
 • Ученик в лидерството
 • Надарен да успее
 • Естествено свръхестествено
 • Изпълнете финансовата си съдба
 • Поемете такса за вашето здраве
 • Създаване на Вашата мисия
 • Основи на комуникацията
 • Увеличаване на миропомазването
 • Изграждане на динамични екипи
 • Нови тенденции в управлението
 • Визионерско лидерство

Изисквания

Бакалавърските степени изискват общо 120 кредита работа. Обикновено това е първото ниво на висше образование след гимназията и поради големия брой необходими кредити, има тенденция да осигури основа на широка основа в редица учебни предмети.

В CLU, след като вземете REN103 Общуване с Бога, ще ви бъде позволено да следвате ръководството на Светия Дух при избора на курсовете, които приемате за вашата степен, тъй като Той знае по-добре от нас, какви знания и умения ще са ви необходими за изпълнение на плановете Той има за вас. Ето защо може да откриете, че избирате курсове от почти всяка концентрация, по-специално с една област, която проявява най-силен интерес и следователно извличате от нея най-много курсове.

Можете да внесете до 60 кредита към тази степен чрез преписи от други училища или документиран житейски опит.

Данни за контакт

Имейл: clu@cluonline.com

Телефон: 800-466-6961
или
716-681-4896

Факс: 716-685-3908

facebook: https://www.facebook.com/christianleadershipuniversity/

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once ... Научете повече

Christian Leadership University brings the Voice of God to every learning experience. It’s a unique approach that will transform the way you learn, and you’ll never go back to dry studying again once you do it this way! Свиване