Filter
Годишна програма EMBA
Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

MBA или магистър по бизнес администрация е завършил степен степен. Той се съсредоточава върху специфични аспекти на бизнеса, за да даде на студентите по-високо ниво на образование отвъд бакалавърска степен.

Какво е 1-годишен EMBA в MBA? EMBA е изпълнителен магистър по бизнес администрация, който е завършен за една година. Той е предназначен за студенти, които искат да работят на ръководни длъжности в избраната от тях област. Тази обща степен може да предлага специализации като финанси или операции. Програмата върви по-задълбочено от една бакалавърска програма в бизнеса, като преподава напреднали умения, необходими за провеждане на бизнес операции и водене на други. Курсовете в дадена програма могат да включват стратегическо управление, корпоративна култура, управление на човешките ресурси, финансиране и бизнес планиране.

В програма EMBA, студентите трябва да се възползват от постигането на подобрени управленски умения като лидерство и управление на проекти. В допълнение, програмите могат да позволят на студентите да усъвършенстват уменията си в решаването на проблеми и бизнес консултациите.

Разходите за придобиване на степен в EMBA зависят от много фактори, включително и от това, къде студентът посещава училище и от колко време се изисква придобиването му. Най-добрата информация за разходите идва от офиса за финансова помощ на всяко училище.

Студентите, които завършат магистърска степен по бизнес администрация, обикновено са готови да заемат позиции на високо равнище в различни компании. Те могат да изберат да работят за частни или публични дружества, организации с нестопанска цел или в правителствени организации. Студентите също могат да придобият умения, за да им помогнат да работят в международни компании. Студентите по длъжности могат да притежават след дипломирането си главен изпълнителен директор, старши мениджър, финансов мениджър или оперативен мениджър.

1-годишен магистър по програма МВА може да се вземе в местни или обществени колежи. Тази програма може да се използва и онлайн. Това отваря вратите на много студенти, които може да имат проблеми при достигането до физическо местоположение, за да вземат курсове. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече Свиване

Резултати

EMAS Eurasian Management & Administration School

Учете на английски! (1) Онлайн, (2) Смесени или (3) Пълно работно време в кампуса в Русия! Топ-14 най-добри MBA в Централна ... [+]

Проучете на английски!

( 1) 100% онлайн, (2) смесено обучение или (3) пълен работен ден в университетския университет в Русия за прилагане на образователна програма за тези, които трябва да получат съвременни управленски умения за работа на висши длъжности и които не са удовлетворени от основните знания, които се предоставят от повечето академични бизнес училища.

Различни специализации са на разположение!... [-]

Русия Москва Нижни Новгород Русия онлайн Украйна Киев Беларус Минск Казахстан Алмати  + 6 Още
Отворено кандидатстване
Руски,Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 година
Кампус
Онлайн обучение
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски