Двойна магистър по бизнес администрация - магистър по здравеопазване

MBA-MHA съчетава учебните програми на AACSB-акредитираната MBA университет в Скрантън и акредитираната MHA от CAHME. Тази двойна програма съчетава цялостно разбиране на бизнес функциите с операциите и системите, специфични за здравеопазването, което води до експертиза за успешно управление на стопанските аспекти на индустрията. Учениците се научават да балансират бизнес реалностите, като ограничаване на разходите, с необходимостта от осигуряване на качествени грижи и положителни резултати за пациентите.

Програмата може да бъде завършена за по-малко време и с по-малко кредити, отколкото вземането на двете програми поотделно: Общият завършен час на кредита за тази онлайн програма за двойни степени е 65 кредита, спестяване от 13 до 18 кредита и може да бъде завършено за около две и половина. години, когато са приети на пълно работно време. Изискванията включват компонент на теренна работа, който може да бъде завършен на място, удобно за студента.

Курсовата работа е съобразена с модела на компетентност, разработен от Алианса за лидерство в здравеопазването (HLA), който предлага резултати в областта на лидерството, бизнес познанията и уменията, управлението на комуникациите и връзките, както и познанията за здравната среда.

Един от най-големите и най-бързо развиващите се сектори на американската икономика, бизнесът на здравната администрация стана изключително сложен. Промишлеността се нуждае от професионалисти с бизнес умения и здравна администрация, които могат да управляват и ръководят организации, офиси и отдели ефективно и ефикасно.

Освен здравеопазването, завършилите могат да намерят работа в свързани области като застраховане, управленско консултиране и държавни и федерални агенции. Потенциалните работни места варират от висши до изпълнителни, като главен изпълнителен директор, главен оперативен директор, изпълнителен директор, администратор на болница или консултант по здравеопазването.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 13 курсове в The University of Scranton Online »

Последна актуализация Април 16, 2019
Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Септ. 2020
Duration
30 
Редовно обучение