Диплома на ниво 4 в областта на туризма и управлението на гостоприемството

Общ преглед

Описание на програмата

Ниво 4 диплома в областта на туризма и хотелиерски мениджмънт квалификация е предназначена да предоставя на учащите с предизвикателна квалификация, която подкрепя развитието им като мениджъри в туризма и хотелиерството индустрия, с учене през целия живот ориентация; даде възможност на учащите да развият знанията си за знания и теории, приложими за управлението на туризма и туристическата индустрия на; предоставя на учащите с уменията и техническа терминология изисква да развият уменията си за управление в областта на туризма и туристическата индустрия на; даде възможност на учениците да направят информиран и уверени решения за управление на работни зони в областта на туризма и туристическата индустрия на; предоставяне на възможности на учащите да разсъждават върху общи проблеми пред които са изправени мениджърите, развиващи своята кариера в областта на туризма и туристическата индустрия на; дават на учащите възможност да прогресира до по-нататъшно обучение или заетост.

GSBF предоставя висококачествени и акредитирани програми, които са актуални и актуални. Ние предлагаме над 20 програми, включително финанси, сметки, маркетинг, човешки ресурси и общо управление, които отразяват новия бизнес ландшафт.

Основни предимства

  • Лесен план за плащане на такси. Плащайте само £ 140 на месец.
  • Същата диплома като студентите в кампуса.
  • Дипломата се признава в цял свят.
  • Оценки чрез подаване на задания.

Критерии за включване

За влизане учещият трябва да притежава едно от следните неща.

  • Диплома за степен 3 или GCE / GCSE или еквивалентни чуждестранни квалификации
  • Зрелите учащи (над 21), които имат съответен професионален опит (учащите трябва да се консултирате с центъра на доставка по отношение на този опит, преди да се регистрирате за програмата)
  • Английските изисквания: Ако учащият не е от страна с мнозинство в англоговоряща страна, той трябва да представи доказателства за компетентност по английски език.

Сертификати

В края на програмата получавате диплома за степен 4 в управлението на туризма и хотелиерството.

Оценки

Оценката е чрез задаване. Няма изпити.

Съдържание на учебната дисциплина

Диплома за степен 4 в туризма и хотелиерството се състои от следните 6 задължителни звена, които осигуряват общо 120 кредита: Задължителни звена: - Туризъм и хотелиерство Бизнес мениджмънт - Услуги Маркетинг и обслужване на клиенти в туризма и хотелиерството - Счетоводство и финанси в Туризма и хотелиерството - академични умения и умения за наемане на работа - управление на събития в туризма и хотелиерството - анализиране на туризма и хотелиерството

Кариера Opportunity

Служител по човешките ресурси, старши служител в областта на човешките ресурси, административен ръководител, служител по назначаването, координатор на набирането на персонал, наемател, консултант по човешки ресурси, ръководител на човешките ресурси, служител по обучение и развитие, служител за обучение и развитие и т.н.

Последна актуализация Май 2017

За учебното заведение

Greenwich School of Business and Finance (GSBF) strives to offer a supportive yet rigorous learning environment to help students reach their potential and successfully achieve their career aspirations ... Научете повече

Greenwich School of Business and Finance (GSBF) strives to offer a supportive yet rigorous learning environment to help students reach their potential and successfully achieve their career aspirations. We at GSBF pride ourselves in creating a professional and friendly environment for all who come to learn with us. Свиване