Onlineobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Дипломните програми Postgraduate Diploma са вариант на образование за студенти, които не искат да следват по-дълго от една или две години. Студентите могат да изберат да получат такава диплома за да имат по-добри професионални перспективи или да повишат знанията си в избраните от тях области.

При записване в програми по мениджмънт студентите си осигуряват възможност да придобият основно разбиране на концепциите и техниките на управление, което може да е от голяма полза за бъдещата им кариера в различни сфери на бизнеса.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

6 резултата за Управленски науки, Великобритания Filter

следдипломна диплома по стратегическо управление и лидерство онлайн

UK Home Learning College
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 година Отворено кандидатстване Великобритания UK Online + още 1

The OTHM Level 7 дипломата в програма Лидерство Стратегическо управление и е предназначена за мениджъри, които имат правото и лично вдъхновение за превод организационна стратегия в ефективна оперативна производителност. Квалификацията изисква мениджъри за изграждане на техните стратегически управленски и лидерски умения и да се фокусира върху изискванията на изпълнение на стратегията на организацията.

PG Dip Project Management

University of Essex Online
Онлайн обучение Задочно обучение 16 месеца Запитване на информация Великобритания UK Online

Научете най-съвременните техники и инструменти, необходими за провеждане на успешни проекти с нашата следдипломна диплома за управление на проекти. Увеличете знанията и уменията си с този курс на непълен работен ден, гарантиращ, че ще ви поставим на път към изгодната управленска кариера.

PG Dip Business и мениджмънт

University of Essex Online
Онлайн обучение Задочно обучение 16 месеца Отворено кандидатстване Великобритания Colchester

Нашата следдипломна диплома по бизнес и мениджмънт предлага усъвършенствана квалификация, която е предназначена да подготви завършилите с задълбочено разбиране на съвременните управленски концепции и техники. Ще спечелите доверие в стратегически области, включително вземане на финансови решения, лидерство на практика и управление на различни култури.

Управление на проекти на PG Dip (нефт и газ)

University of Essex Online
Онлайн обучение Задочно обучение 16 месеца Септември 2019 Великобритания UK Online

Ефективното управление на проекти е важно умение в бързо променящия се свят на нефт и газ. Тази конкурентоспособна индустрия изисква ефективно използване на всички ресурси и инструменти, за да предостави рентабилни и висококачествени енергийни услуги, а задълбоченото разбиране на предизвикателствата, пред които е изправено бъдещето на енергийните доставки, е от решаващо значение за успеха в дългосрочен план. Този кратък курс за следдипломна квалификация въвежда ключови концепции за управление на проекти към работещите в нефтения и газовия сектор, като същевременно развива вашите професионални умения в областта на комуникацията, управлението на времето, лидерството и работата в екип.

PG бизнес и управление (бизнес анализи)

University of Essex Online
Онлайн обучение Задочно обучение 16 месеца Септември 2019 Великобритания UK Online

В един бизнес свят, все по-дефиниран и зависим от данни, наличието на солидно разбиране на предизвикателствата и възможностите в бизнес анализа е чудесен начин да се отличавате от другите във вашата индустрия и да подобрите способността си да стимулирате ефективни промени във вашата компания. Вместо да е математически или кодиращ курс, този кратък курс за следдипломна квалификация * е предназначен за професионалисти, които искат да разберат използването на данни в рамките на маркетинга, продажбите, обслужването на клиентите, развитието на пазара, финансите и много други. Това ще увеличи доверието ви в работата с различни видове данни, както и ще ви даде основание в общите техники за управление.

PG бизнес и управление (нефт и газ)

University of Essex Online
Онлайн обучение Задочно обучение 16 месеца Септември 2019 Великобритания UK Online

Спечелете специализирани управленски знания за нефтената и газовата индустрия, като същевременно развивате междуличностните си умения и увереността в бизнес ситуациите. За да успеят в силно конкурентната и бързо развиваща се индустрия на нефт и газ, ефективните бизнес и управленски умения са предимство. Този онлайн и непълен работен ден следдипломна квалификация * ви помага да развивате тези умения, като същевременно добавяте знанията си за непрекъснато променящата се индустрия.