ONLINESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за придобиване на диплома Postgraduate Diploma са образователни програми, които осигуряват на студентите добри знания и умения в някоя конкретна област. Студентите могат да се запишат в тази дипломна програма, след като завършат бакалавърска степен в съответната област.

MA в International Управление на човешките ресурси има за цел да даде на учениците на базата на знания и практически умения, както и, тъй като разбирането на ролята на човешкия професия ресурси. Знанията студенти печалба е от значение както за стратегическите цели на международна организация и околната среда като цяло, в която работи.

Дистанционното обучение е метод за предоставяне на образование на студентите, които не присъстват физически на територията на колежа. Различни изследвания са показали, че програмите за обучение от разстояние може да бъде по-ефективен конвенционални програми класната понякога дори по-добре!

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

1 резултата за Управление на международни човешки ресурси, Дистанционно обучение Filter

PG Dip International Управление на човешките ресурси

University of Essex Online
Диплома PGDip
<
Задочно
<
16 месеца
Английски
Онлайн обучение

Съвременните работници могат да бъдат по-избирателни за фирмите, за които решат да работят поради достъпа си до глобални възможности и разнообразни модели на работа. Компаниит ...

Научете повече