Диплом за визуални ефекти онлайн

Общ преглед

Описание на програмата

Визуални ефекти

Визуалните ефекти е балансираната амалгамация на мисленето на левия и десния мозък. Художниците разчитат на технически умения и знания за софтуер, за да въведат творчески идеи в живота и визията на режисьора на екрана.

Визуалните ефекти (VFX) на Toronto Film School деконструира VFX тръбопровода с кумулативен подход за преподаване на изкуството. Всеки срок дава практически резултат, който подготвя студентите да поемат задачи в бранша. Студентите започват да работят с неподвижен кадър, смесват го с 3D активи и филм и след това добавят визуални ефекти. Кулминацията на програмата е студентите да съберат всичко това заедно и да създадат финалния VFX кадър, който след това се оценява от професионалисти от индустрията.

Студентите се дипломират готови да се справят със сложни VFX задачи и с разнообразно портфолио, което максимално увеличава перспективите за заетост.

Какво определя програмата освен

гъвкавост

Дипломата е предназначена за асинхронна доставка, така че можете да научите със собствено темпо, по всяко време на деня. Чрез онлайн инструменти за обучение и софтуер за курсове можете да се свържете с вашите инструктори и връстници в момент, който е най-удобен за вас.

Интерактивност

Онлайн дипломата е проектирана от обучаващи се експерти за поддържане на високи нива на интерактивност и ангажираност между инструктори и студенти. Студентите редовно обсъждат работата онлайн, докато развиват безценни професионални комуникационни умения за взаимодействие с клиенти и колеги.

Удобство и достъпност

Всички онлайн курсови работи могат да бъдат завършени дистанционно. Студентите не трябва да са жители на Торонто или да пътуват до клас, за да изживеят интерактивна учебна среда.

Образование, ориентирано към умения

Начинът, по който преподаваме VFX е като изучаването на език - започвате от изучаването на „думите“ (индивидуални умения) и след това използвате „думите“, за да образувате „изречения“ (VFX снимки). Всеки термин е предназначен да даде практически резултати, снабдявайки ви с уменията за изпълнение на задачи в бранша.

Професионални специалисти

Студентите са наставлявани от професионалисти, работещи в индустрията, които предлагат на класа богат работен опит и възможност за студентите да изградят професионална мрежа.

Най-високо класирана филмова школа

Toronto Film School представя като едно от най-добрите училища за филми в света в класацията на QS Top Universities и заема първото място за канадска филмова школа в топ 10 на най-добрите филмови училища в света на списание CEOWORLD.

Slate ItJakob Owens / Unsplash

Указания за кариера

 • VFX артисти
 • Текстури художници
 • Наборчици
 • Артисти по околна среда
 • Артисти на светлината и оформлението
 • VFX редактор

Практически резултати от обучението

 • VFX Shot Design
 • Авторство на 3D активи
 • Съставяне на 2D и 3D елементи
 • Перспективно съвпадение
 • Подмяна на зелен екран
 • Корекция на цвета и степенуване

Изисквания за прием

За да станете студент във Toronto Film School в Toronto Film School :

 • Трябва да имате диплома за средно образование в Онтарио (12 клас) или еквивалент.
 • Може да бъдете помолени да направите тест за зрели ученици, ако сте навършили 18 години и не се запишете директно от средното училище.
 • Трябва да отговаряте на специфичните за програмата изисквания.

Изисквания за визуални ефекти

За да кандидатствате за нашата Диплома за визуални ефекти, трябва:

 • Канадска диплома за гимназия (12 клас) или еквивалентна такава.
 • Завършен тест за зрял ученик, който може да бъде администриран онлайн, ако сте на възраст над 18 години и не сте завършили гимназия. Моля, обсъдете това със своя съветник по приемането.

Портфолио

 • Четири фотографски произведения, следващи конкретни указания: портрет, пейзаж, продукт и снимка на действие.
 • Всички тези снимки трябва да бъдат непроменени и с HD резолюция 1920 × 1280.
 • Критерии за оценка: способност да поеме посока, съществуващо разбиране на перспектива, цвят, композиция, способност за заснемане на изображения и разказване на истории с тях.

Насоките за снимки са проектирани така, че да съответстват на уменията, които студентите ще развият в Термин 1.

Последна актуализация Окт. 2019

За учебното заведение

Toronto Film School ranked as a top film school by the QS World University Rankings offers a fast-paced and highly collaborative the learning environment, designed to arm you with the theory and skill ... Научете повече

Toronto Film School ranked as a top film school by the QS World University Rankings offers a fast-paced and highly collaborative the learning environment, designed to arm you with the theory and skills needed to pursue your passion. Whether your aspirations are in film, design, video games or fashion, Toronto Film School is where you will find a creative community, award-winning instructors, and a network of peers to propel you into the career you dream of. Свиване
Торонто , Торонто , Торонто , Торонто + 3 Още По-малко