Диплом от ниво 7 в областта на здравеопазването и социалните грижи

Общ преглед

2 locations available
Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Целта на дипломата от ниво 7 в квалификацията за управление на здравеопазването и социалните грижи е да развие разбирането на обучаемите за политика, теория на управлението и практика в здравеопазването и социалните грижи.

Тя предоставя на учащите възможност да се справят с предизвикателствата, пред които са изправени професионалистите, потребителите на услуги и политиците в тяхната страна. Той ще предостави знания, които подкрепят способността за работа като ефективен мениджър в болниците / индустрията за социални грижи.

Той съчетава както теоретични, така и практически знания в професията здравеопазване и социални грижи. Квалификацията ще развие и повиши знанията и уменията в областите на водеща промяна, ефективно изпълнение, планиране и отчетност, развитие и ръководство на екипа. Учениците ще могат да работят в различни роли в рамките на администрацията и / или управлението на здравеопазването.

Защо този курс е подходящ за вас?

 • Преобразете кариерата си: Запишете се днес и вземете решение, променящо живота, получете необходимите знания, за да трансформирате кариерата си.
 • Напред в кариерата си: С нашия напълно акредитиран курс можете лесно да преминете на следващото ниво в организацията си.
 • Надградете уменията си: Добавете стойност към текущия си образователен профил и постигнете набори от умения, за да се състезавате във вашата работна роля.
 • Увеличете достоверността си: квалификацията е напълно акредитирана и призната, тя е посочена на уебсайта на OfQual и добавя стойност на вашия образователен профил.
 • Възможности за прогресия: След като тази квалификация е одобрена и регламентирана, обучаващите се имат право да преминат към магистърска степен или квалификация за диплома от ниво 8 при завършване при атрактивен таксов план.
 • Икономически ефективни: Обикновено британските квалификации започват от £ 3000 £ годишно, но с LSIB се наслаждавате на спестявания до 60% от вашата инвестиция в образование.

Основни функции

 • 100% онлайн: Учете онлайн с водещия доставчик на онлайн курсове във Великобритания.
 • Глобална програма: Учете по всяко време и навсякъде, използвайки вашия лаптоп, телефон или таблет.
 • Учебен материал: Изчерпателен учебни материали / поддръжка на електронна библиотека / учебни връзки, достъпни без допълнителни разходи.
 • Лесни планове за плащане: Безлихвени месечни, тримесечни и полугодишни планове за плащане, налични за всички курсове. Стати с ниски £ 190 на месец!
 • Обширна поддръжка на преподаватели: Квалификациите, доставени от LSIB, се предлагат с пълна поддръжка на преподаватели чрез чат на живо и имейл. Поддръжка чрез WhatsApp обаждане се предоставя за всеки отделен случай.
 • Оценки: Оценяването се извършва чрез писмени задачи и / или дисертационен проект.

акредитация

Тази квалификация е одобрена и регулирана от регулатора на квалификациите на правителството на Обединеното кралство - OfQual (Регламент за службата за квалификациите и изпитите), за да се гарантира постоянно качество на курса.

Квалификацията е посочена на уебсайта www.OfQual.gov.uk .

 • ОтКвалификационен номер: 601/8177/1

Еквивалентност

Тази квалификация за ниво 7 представлява практически знания, умения, способности и компетенции, които се оценяват в академичен план като еквивалентни на магистърските степени, интегрираните магистърски степени, следдипломните дипломи, следдипломното свидетелство за образование (PGCE) и следдипломните сертификати.

Квалификационна структура

Дипломата от ниво 7 по управление на здравеопазването се състои от 8 задължителни единици за общо 120 кредита.

Задължителни единици
 • Управление на предоставянето на услуги в здравеопазването и социалните грижи (15 кредита)
 • Управление на финансите в сектора на здравеопазването (15 кредита)
 • Международна здравна политика (15 кредита)
 • Стратегическо управление в здравеопазването (15 кредита)
 • Организационно поведение в здравеопазването и социалните грижи (15 кредита)
 • Управление на човешките ресурси (15 кредита)
 • Стратегически маркетинг за здравеопазване и социални грижи (10 кредита)
 • Методи за изследване на специалисти в областта на здравеопазването (20 кредита)

За кой е този курс?

Квалификацията предоставя на обучаемите възможност да се справят с предизвикателствата, пред които са изправени професионалистите, потребителите на услуги и политиците в тяхната страна. Той предоставя знания, които са в основата на способността за работа като ефективен мениджър в болниците / индустрията за социални грижи.

Квалификацията ще развие и повиши знанията и уменията в областите на водеща промяна, ефективно изпълнение, планиране и отчетност, развитие и ръководство на екипа.

Учениците ще могат да работят в различни роли в рамките на администрацията и / или управлението на здравеопазването.

Средна работна заплата

 • Средната заплата за здравеопазване и социални грижи във Великобритания е 32 653 британски лири според проверка на средната заплата на уебсайта на Рийд (12 юли 2019 г.).

Изисквания за вход

Учениците трябва да притежават:

 • Ниво 6 Награда / Диплом или бакалавърска степен или друга еквивалентна квалификация

или

 • 5 години или повече трудов стаж в случай, че нямате официална квалификация

и

 • Обучаващият трябва да е на възраст 18 години в началото на курса

Кариера

Преминаването на дипломата от ниво 7 в управлението на здравеопазването дава възможност на учащите да напредват в или в рамките на заетостта и / или да продължат своето по-нататъшно обучение.

Тъй като тази квалификация е одобрена и регламентирана от OfQual (Служба за регламент за квалификациите и изпитите), учащите се имат право да преминат към магистърски програми за допълване в много университети в Обединеното кралство и в чужбина с напреднала квалификация.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Studying with LSIB gives you the opportunity to develop your knowledge of business and information technology and help you grow your key competencies – so you gain the skills to tackle work projects a ... Научете повече

Studying with LSIB gives you the opportunity to develop your knowledge of business and information technology and help you grow your key competencies – so you gain the skills to tackle work projects and situations more effectively. Свиване
Лондон , Великобритания онлайн + 1 Още По-малко