Диплом по дигитална стратегия

Общ преглед

Описание на програмата

Специализацията е за това, че когато не искате просто да играете играта за дигитален маркетинг, искате да я управлявате. За да го промените. Този динамичен онлайн маркетингов курс за търсене ви дава умения, ноу-хау, стратегия и техники, които да бъдат тази промяна. Станете член и се свържете с индустрията и възможностите за работа. Ето силата на Голямата картина. Силата да мислиш, да водиш, да твориш.

Съгласно Ръководството на световните индустриални консултантски шампиони, включително: 125988_Skjermbilde2019-11-15kl.20.29.38.png

Вие не просто правите курс. Присъединявате се към разговор.

Вкарваме ви в играта и ви държим там

Нашите курсове носят водеща мисъл и практика - и веднага след като се регистрирате за курс, вие също ставате член на DMI, което означава, че получавате достъп до несравним инструментариум от ресурси за вашата кариера.

1-ва година БЕЗПЛАТНО с всички курсове € 150 Подновяване всяка година.

Бяло горещо съдържание на курса

Вземете най-новите актуални курсове чрез нашата платформа за обучение.

Световно признато сертифициране

Глобално признат сертификат за преместване

Поддържайте състоянието и уменията си всяка година

Гарантирано непрекъснато професионално развитие, да ви държи винаги в играта.

Пособия

Най-новото съдържание и инструментариите, които винаги да ви държат в играта.

Жизнено свързана общност

Свържете се и се присъединете към 47k членове в световен мащаб в мрежата на DMI.

Тествайте диагностиката на уменията си

Ориентирайте се в уменията си спрямо вашата професионална конкуренция и останете на върха на играта си.

Какво ще науча

Ние ви даваме мисленето и инструментите, за да станете водещ играч на дигиталната сцена. Създайте мощна и динамична цифрова стратегия. Вижте го да се проявява в действителност, променяща бизнеса. Модулите са градивни елементи - на знанието, на вашето виждане, на водещия сертифициран специалист по дигитален маркетинг - Дигитална стратегия

модули
 • Традиционни комуникации
 • Цифрови комуникации
 • Цифрови канали
 • Автоматизация
 • бюджет
 • Голяма информация
 • Цифрово лидерство
 • Формулиране на стратегия
Въведение

Информация за модула

Довеждаме науката до мисълта. Създадохме 3i Framework, който е създаден да ви помогне да изберете най-добрата дигитална стратегия за вашата организация и да я направите. 3i е умен и строг. Трансформативно е. И ще останете впечатлени. Този модул представя това изящно произведение на мозъка. По-късно модулите се разширяват върху него.

 • Основните концепции, залегнали в основата на методологията DMI 3i
 • Основни компоненти в ефективната цифрова стратегия
 • Начин на развитие на бизнес стратегията
 • Стратегическо управление, дългогледен поглед към траен, нарастващ успех
Традиционни комуникации

Информация за модула

Нека направим пауза за момент, за да оценим великата, променяща се в света традиция на нашата дисциплина. Класиката никога не излиза от стил. Стойностното предложение е запазило своята стойност през десетилетията. Знайте, че вашата аудитория (изследвания) все още е предизвикателството за живота на маркетолога. Класическият маркетингов микс, пътуването на клиентите, комуникациите и креативното планиране, медийната стратегия и усилването на производителността на марката са тук, за да останат и вие. Въпреки това, заедно с цифрови. И промени всичко. Как четем, пазаруваме, гледаме филми, срещаме, готвим. Нашето поведение и начин на живот са изкривени около чудесните възможности, предоставени ни от тех. Вземането на решения не е същото. За това говорим, когато говорим за смущения. И това е вълнуващо. В този модел ние изследваме как маркетинговата класика все още е котва на всяка кампания - все пак съвременната цифрова кампания е далеч по-фантастичен кораб. Гледаме дълбоко как нашия технология променя потребителското изживяване и как трябва да реагираме.

Цифрови комуникации

Информация за модула

Преживяваме извънредни времена. Възможностите са толкова големи, широко разпространени и разнообразни, колкото и световната мрежа. Предизвикателството също е по-голямо. Пазарите са сложни и фрагментирани. Сега, повече от всякога, най-добре познавате своя потребител (и вашите цифрови канали). Тук разглеждаме: основите на планирането на дигитални комуникации, подобряващи ROI разбирането на вашата аудитория. Къде могат да бъдат намерени? Как да ги ангажираме? бюджетиране на вашата дигитална стратегия и ефективни ресурси преглед, измерване и анализ на вашата цифрова стратегия.

Цифрови канали

Информация за модула

Facebook, Linkedin, Instagram, Twitter, Snapchat и т.н. Те се размножават и те се размножават. И все пак в това голямо разсейване и разпокъсаност има и голяма възможност. Този модул обхваща входящи и изходящи стратегии, крос-медийно планиране, комбинация от цифрови канали и маркетинг на социални медии за мобилни клиенти. Съдържателният маркетинг, който е подходящ, навременна и съчетаваща какво, как и защо на маркетинга за електронна поща на маркетинг, партньорски маркетинг и дисплей за автоматизация на маркетинга и видео реклама най-добрите практики. Защото имаме очи да видим.

Автоматизация

Информация за модула

Автоматизацията не побеждава вдъхновението, но сигурно прави живота на маркетолога по-лесен и вълнуващ. Ето една суперсила, работеща тихо и перфектно под вашите поръчки, нощ и ден. Вижте как интелигентните бизнеси изострят ръба си със CRM софтуер за по-добри възможности за продажби, подхранване на олово и много повече. Основни понятия в маркетинговата автоматизация Автоматизация за генериране, управление и подхранване на потенциални комуникации Комуникации - автоматизирани, но все още верни и подходящи данни за автоматизация за анализ и отчитане на потенциалните клиенти.

бюджет

Информация за модула

Парите правят маркетингът обиколен. Но стойността е там, където се намира. Този модел задълбочава как да постигнете максимална възвръщаемост на инвестициите за всеки даден бюджет. Тогава някои съображения за този друг скъпоценен ресурс, човешки талант. Разгледайте: Основни фактори, които трябва да вземете предвид при планирането на маркетингов бюджет Настройка на маркетинговия бюджет Как да наблюдаваме и оптимизираме бюджет по време на изпълнение на кампанията Човешкият елемент. Набиране, обучение и поддържане на топ хора.

Голяма информация

Информация за модула

Всичко с "голямо" в заглавието трябва да е завладяващо, нали? Ако сянка зло? Не е така. Нека променим злото на ефективно, защото това, което имаме тук, е свод на непреодолимо човешко поведение. Цялото човечество е в данните. Какво е дълбоко и тъмно, несериозно, светло, банално и изключително. Тайните на човешкото сърце и съществуване. И това е страхотно. Но предизвикателството е да превърнем този свод на човечеството в смисъл - търговски смисъл. Но не се страхувайте, имаме някои идеи и практики около това и те ще бъдат ефективни. Големите данни

Цифрово лидерство

Информация за модула

Както бе посочено по-горе, ние живеем в извънредни времена, които изискват извънредни лидери. Това значи ти. Ще доведете прехода от остатъците от традиционния маркетинг към смелия, нов дигитален маркетинг свят, който помагате да измислите. И вие ще водите с остра бръснач мисъл и стратегия. Трябва да заведете марката и организацията си на места, за които все още не е казано.

Формулиране на стратегия

Информация за модула

Досега ще сте изминали дълъг път. Вие сте (почти) готови да продължите, да издигнете нови и неизследвани невронни Pathways и дигитални пазари. Вие стоите на самия ръб на предния край и вече сте почти готови да разпространите тези нови цифрови супер крила и да извиете. Първо, крайният стратегически модул; крайната стратегия.

Програмата е насочена към:

 • Остри и опитни играчи на дигиталните продажби и маркетингова игра, които вече не се задоволяват да бъдат просто играчи. Искате да управлявате играта. Искате да го промените
 • Професионалисти по продажбите. Маркетинг мениджъри. Ръководители на екипи. Бизнес консултанти и разработчици. Професионалисти, които са взели своето виждане, доколкото могат, без специализирани умения - и планират да поправят това
 • Предприемачи, които искат да бъдат по-предприемчиви
 • Онези, които осъзнават специализацията, ви дават истинско, остро, осезаемо конкурентно предимство - с което да прережете конкуренцията
 • Вдъхновени смяна на кариерата
 • Талантливи хора, които знаят, че Сертифицирането прави вратите отворени

Над 47K членове в световен мащаб се доверяват на DMI за напредък в кариерата си.

 • 92% от нашите членове са казали, че курсът ни е оказал положително влияние върху кариерата им.
 • 81% от нашите членове са повишени след завършване на един от нашите курсове.
 • 88% от нашите членове работят на висше или ръководно ниво.

Сега това е, което наричате поддръжка

Ние мислим за всичко. Дори опаковахме за вас. Ние създадохме форуми, база знания и готов и нетърпелив екип за поддръжка, за да улесним вашето пътуване.

Преподаватели по класове

Експертни и ангажирани, нашите преподаватели идват от истински цифрови фонове. Те знаят тази игра.

Свързана общност

Членството означава, че се присъединявате към динамична DMI мрежа от цифрови плейъри. Свържете се с реална представа и възможности.

Подкрепящ отбор

Каквото и да е, ние го покриваме. Това е 360-градусова поддръжка. Екипът е точно там, когато имате нужда от тях.

Отговорите на вашите въпроси. И тогава някои

Всичко, което трябва да знаете за придобиване на цифрови суперсили, свързване с ума на цифровия талант чрез портала за членство, изграждане на титаниева кариера с трайна акредитация, как да превземете Вселената и други.

Трябва ли да имам маркетингов опит?

Всеки може да кандидатства за сертифицирания специалист по дигитален маркетинг - Дигитална стратегия

Колко ще струва курса?

Сертифициран специалист по дигитален маркетинг - Дигитална стратегия

Къде ще ми бъде призната квалификацията?

Нашите квалификации са на световно ниво. Това ви позволява да вземете квалификацията на вашия Digital Marketing Institute със себе си, независимо къде може да ви отведе вълнуващата кариера.

Кой трябва да вземе този курс?

Тази програма е насочена към всеки, който участва в планирането на дигитална стратегия за тяхната организация или който вероятно ще участва в тази област в бъдеще и би искал цялостно разбиране на тази област. Този сертификат е подходящ за всяко ниво на умения или опит и е предназначен да ви подготви да се занимавате конкретно със стратегия и планиране в рамките на цялостната сфера на цифровия маркетинг.

Как се оценява програмата?

Сертифициран специалист по дигитален маркетинг - Дигитална стратегия

Последна актуализация Ноември 2019

За учебното заведение

The Digital Marketing Institute is the global certification standard in digital marketing and digital selling education. To date, over 47k people in 135 countries have studied with the Digital Marketi ... Научете повече

The Digital Marketing Institute is the global certification standard in digital marketing and digital selling education. To date, over 47k people in 135 countries have studied with the Digital Marketing Institute, making ours the most widely taught digital certification standard in the world. At the Digital Marketing Institute, we have made it our mission to transform the skills and knowledge of digital professionals on a global scale. There are three core reasons for this. The first is to advance the careers of marketers and sellers, the second is to address the digital skills shortage to ensure businesses have a capable and agile workforce. The final reason is to provide educators with professional certifications that can nurture future generations. We’re as passionate as we are ambitious, and the journey has only just begun. Свиване