Filter
Докторантура
Централна Америка и Карибския басейн Темпо на обучение: Задочно обучение

Степента „доктор на философия“ или PhD е специализирана образователна програма, която осигурява на студентите възможност да разширят максимално своите знания в някоя конкретна област. Докторските програми се предлагат в колежи и университети по света, и някои училища даже предлагат такива програми във вид на онлайн и дистанционно обучение за студенти, на които им трябват по-гъвкави условия.

Право и регламенти са набор от правила и нормативни изисквания, които се създават от хора и трябва да се спазват от членове на обществото. Отделни специализации на тази обширна област включват всичко, от международни държавни отношения до правила за регулиране на бизнес отношения.

Централна Америка е регионът на Северна Америка, разположена между южната граница на Мексико и на северозапад границата на Колумбия в Южна Америка. Състои се от Белиз, Гватемала, Хондурас, Ел Салвадор, Никарагуа, Коста Рика и Панама.

Научете повече Свиване

1 резултата за Правни науки, Централна Америка и Карибския басейн

Global Humanistic University

Докторските програми на GHU се предлагат на родния език на студентите от GHU. За тази цел GHU има повече от 120 съветници и професори в над 40 държави, които говорят комб ... [+]

Вземете докторска степен / DBA

Докторантските програми са достъпни на родния език на студентите. За тази цел GHU има повече от 120 съветници и професори в над 40 страни, които говорят на 20 езика.

Студентите могат да завършат задочната или задочната докторска степен по философия (докторска степен) или доктор по бизнес администрация (DBA) от GHU на своя роден език.

Студентите ще бъдат записани в Global Humanistic University и ще получат своите степени (PhD / DBA) от Global Humanistic University .... [-]

Willemstad
Отворено кандидатстване
Английски
Задочно обучение
3 - 7 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски