Onlineobrazovanie.com

Степента „доктор на философия“ или PhD е специализирана образователна програма, която осигурява на студентите възможност да разширят максимално своите знания в някоя конкретна област. Докторските програми се предлагат в колежи и университети по света, и някои училища даже предлагат такива програми във вид на онлайн и дистанционно обучение за студенти, на които им трябват по-гъвкави условия.

Право и регламенти са набор от правила и нормативни изисквания, които се създават от хора и трябва да се спазват от членове на обществото. Отделни специализации на тази обширна област включват всичко, от международни държавни отношения до правила за регулиране на бизнес отношения.

Централна Америка е регионът на Северна Америка, разположена между южната граница на Мексико и на северозапад границата на Колумбия в Южна Америка. Състои се от Белиз, Гватемала, Хондурас, Ел Салвадор, Никарагуа, Коста Рика и Панама.

1 резултата за Юриспруденция и право, Централна Америка и Карибския басейн Filter

Доктор по философия

Global Humanistic University
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 - 7 years Отворено кандидатстване Willemstad + още 1

Global Humanistic University (GHU) получи своята харта от Министерството на образованието на Кюрасао. Тази харта дава право на GHU да създаде университет в Кюрасао с цел предоставяне и преподаване на висококачествени онлайн програми за обучение в областта на бизнес администрацията, финансите и правото. Бакалавърските, магистърските и докторските програми ще бъдат насочени главно към чуждестранни студенти. Докторантските програми на GHU се предлагат на родния език на студентите от GHU. За тази цел GHU има повече от 120 съветници и професори в над 40 страни, които говорят на 20 езика.