Onlineobrazovanie.com

Степента „доктор на философия“ или PhD е специализирана образователна програма, която осигурява на студентите възможност да разширят максимално своите знания в някоя конкретна област. Докторските програми се предлагат в колежи и университети по света, и някои училища даже предлагат такива програми във вид на онлайн и дистанционно обучение за студенти, на които им трябват по-гъвкави условия.

Право и регламенти са набор от правила и нормативни изисквания, които се създават от хора и трябва да се спазват от членове на обществото. Отделни специализации на тази обширна област включват всичко, от международни държавни отношения до правила за регулиране на бизнес отношения.

Централна Америка е регионът на Северна Америка, разположена между южната граница на Мексико и на северозапад границата на Колумбия в Южна Америка. Състои се от Белиз, Гватемала, Хондурас, Ел Салвадор, Никарагуа, Коста Рика и Панама.

1 резултата за Правни науки, Централна Америка и Карибския басейн Filter

Доктор по философия

Global Humanistic University
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 3 - 7 години Отворено кандидатстване Willemstad + още 1

Докторските програми на GHU се предлагат на родния език на студентите от GHU. За тази цел GHU има повече от 120 съветници и професори в над 40 държави, които говорят комбинирани 20 езика. Учебните програми са програми за дистанционно обучение, без ограничения във времето и местоположението, а вие изучавате от собствения си дом. Всички необходими документи са достъпни онлайн.