Докторат по био-регенеративна естетика

Общ преглед

Описание на програмата

Докторатът по био-регенеративна естетика е интензивна програма за електронно обучение със смесен режим и се контролира от сертифициран и опитен дерматолог, който има за цел да повиши нобеловите пионери и иновативните лидери в био-регенеративната естетична индустрия.

Биорегенеративната естетика успешно съчетава задълбоченото изследване на биологичната регенерация и науката за холистичната естетика. Тази програма е идеална за козметици и естетици, както и за учени, медицински сестри, диетолози / диетолози и фармацевти, които желаят да задълбочат своите знания по физиологията на кожата и изследване на най-новите тенденции в естетиката, които се основават на биологичните науки.

Защо да се дипломирам по естетика по Bio-Regenarive?

Като студент на EWAA ще изпитате силата, която придобиват вашите новопознати знания и въздействието, което създавате върху вашите клиенти, необходимостта да пишете съдържание, да публикувате статии, да създадете консенсус за вашите открития, да тествате нови методологии или планове за решения, които ще се превърнат в набор от съвместни решения, които могат да се споделят в полето.

Този курс за био-регенеративна естетика ще ви отведе стъпка по стъпка от запознаването с биологичните науки на регенеративните науки, през физиологията, която по-късно се издига до признаване на патофизиология и основни решения в авансовата диплома, овладяване на състоянието на клиента и персонализиране от вашия обучен визия за това как да се направи решение, което е всеобхватно за това, което трябва да бъдат коригирани, т.е. Frailty и / или метаболитен синдром.

Ще предприемете изследвания и ще представите дисертация, фокусираща се върху вашата област на интерес към регенеративните науки, като станете доктор-консултант, който би овладял науката и е изучил задълбочено модел на решението в рамките на регенеративните науки.

Признаването на вашите професионални решения при вземането на решение за най-добрата комбинация от естетически мерки за вашите клиенти от момента на влизането им до момента, в който те се завърнат и останат с вас като техен естетик по ваш избор, вашият растеж в индустрията ще ви отведе до висоти с одобрена наука и знание.

Естетик, който е овладял науките, стоящи зад грижите на клиентите, винаги ще бъде добавена стойност и лидер на лигата, за разлика от естетиците, които не са подкрепени от наука, с неодобрени твърдения, отправени към резултатите от естетическите решения, които те предоставят или възнамеряват да предоставят. които обикновено са силно зависими от продукта или устройството.

Кой трябва да присъства

Био-регенеративни естетически магистри завършили, изследователи, дерматолози, общопрактикуващи лекари, естетични индустриални лидери / пионери, естетични консултанти, естетици, практикуващи парамедици, медицински сестри.

Цел на програмата

Разработване и овластяване на сертифицирани експерти, изследователи, пионери и лидери в областта на био-регенеративната естетика, здравето и красотата, които да допълнят бързо развиващото се поле на биологична регенеративна и анти-старееща медицина.

Умения, получени след завършване

Изследователски умения на високо ниво в биорегенеративните естетически науки, усъвършенствано индустриално лидерство, директорски умения за експлоатация на биорегенеративни естетични центрове и включване на естетични медицински процедури в съществуваща практика.

учебна програма

 • Разширена патофизиология на интегромната система
 • Разширена естетична фармакология на био-регенерация
 • Разширена естетична дерматология
 • Разширено управление на болката
 • Разширени научни изследвания, базирани на лазер и устройства
 • Разширени инфекциозни заболявания на кожата
 • Разширени опасности и стерилизация на работното място
 • Консултации за балансирано хранене и начин на живот
 • Международен бизнес мениджмънт
 • Разширена психология на потребителите
 • Складиране и логистика
 • Франчайз мениджмънт
Последна актуализация Апр. 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

In Bio-Regenerative Esthetics, the focus will be on how BioRegenerative Science can restore the natural condition of the integumentary (skin) system and its corresponding pathophysiology, the esthetic ... Научете повече

In Bio-Regenerative Esthetics, the focus will be on how BioRegenerative Science can restore the natural condition of the integumentary (skin) system and its corresponding pathophysiology, the esthetic pharmacology of bio regeneration, pain management, esthetic dermatology and much more. The program is also designed to impart the requisite business management and entrepreneurship skills that are required for Estheticians to be able to successfully operate their business and even progress towards franchising. Свиване