Проектирайте докторантура по образование, която ви подхожда. Нашата иновативна, трифазна програма може да бъде завършена само за три години.

Може наистина да се насладите на текущата си роля в образованието, правителството или друг сектор, но може би се интересувате от усвояването на разнообразни теми, така че да можете успешно да анализирате и да се справите със сложните предизвикателства пред вашата организация. Или може би имате идеи за преместване на кариерата - отдел на катедрата, ръководител, преход към администрация - и вие търсите за всеки вкус. В иновационната концентрация EdD на Конкордия Университет-Портланд можете да изработите персонализирана програма за обучение, която да подобрява вашите способности и да ви посрещне къде се намирате.

Предлагани на 100% онлайн, нашата програма EDD за професионално лидерство, проучване и трансформация дава възможност на кандидатите да избират докторски курсове извън предварително определена учебна програма. По този начин вие сте в състояние да копаете по-дълбоко в различни страсти, да получите излагане на области, с които не сте запознати и в крайна сметка да използвате това, което научавате чрез тази престижна програма за завършване на терминал, за да се позиционирате по-добре за професионален успех и да постигнете специфични образователни цели.

Чрез интензивни учебни планове, научни дискусии и възпитателен факултет от високоценни инструктори, нашата програма EdD създава лидери, които вдъхновяват етичните промени. Нашата онлайн докторска програма, насочена към ръководството, се състои от осемседмични класове и е ограничена по размер на класа, за да подкрепя качеството и сътрудничеството. Акредитирани, нестопански и частни, Concordia University-Portland развива лидери от 1905 г. насам.


Професионалната Лидерство, Анкета и Трансформацията е идеална за:

Кандидати от правителствени, обществени / нестопански, религиозни и други сектори, които искат да придобият задълбочени познания, за да повишат още повече високото си ниво на решаване на проблеми, вземане на решения и умения за съвместна работа.


Акценти на програмата

Насладете се на текущата си роля, но любопитни за други теми? Или може би сте готови за промяна. Университетът "Конкордия" -Портланд в професионалното лидерство, проучване и трансформация ви дава възможност да избирате докторски курсове извън предварително зададена учебна програма. По този начин можете да копаете по-дълбоко в различни страсти, да получите излагане на области, с които не сте запознати и в крайна сметка да използвате това, което научавате, за да се позиционирате по-добре в кариерата си.

Докторската програма на Университета "Конкордия Университет-Портланд" се фокусира върху разработването на рефлективни практици и трансформиращи лидери, които имат желание да разпознават нуждата и да я изправят пред разума, които са добре обосновани с етични перспективи и имат желание да мислят и да действат критично.

В тази конкретна концентрация ще научите също така:

 • Знания и умения за подобряване на пазарната ви активност в непрекъснато променящия се облик на професионалните възможности;
 • Как да приложите разнообразни лидерски умения в различна среда;
 • Различни начини за анализ на сложни предизвикателства;
 • Актуализираните умения за създаване на по-добро лидерство в текущата ви позиция.


дисертация

Под ръководството на председателя на факултета и на дисертационния комитет, кандидатите ще разработят и изпълнят възможно, етично и научно валидно изследване на дисертационния труд и ще направят дисертация, в която ще се докладва за разработването, изпълнението и завършването на изследването. Дисертацията ще включва логическо, организирано Въведение; синтезиран литературен преглед; добре подредена и солидна методология; научно точно и точно представяне на анализа и резултатите от данните; и добре развита дискусия и заключение. Дисертацията е научен документ или презентация, предназначена да демонстрира изследователската компетентност на автора и да даде по-добро разбиране в резултат на цялостно, логично и етично изследване. Дисертацията е израз на високо ниво на критична мисъл и се очаква да бъде съществен принос към теорията или практиката на нейната дисциплина или област на обучение.


Резултати от програмата

Присъединете се към развиваща се мрежа от възпитаници с активна подкрепа, взаимно насърчаване и споделено познание. Започнете клас с 10 000 непосредствени връзки (нашата #TenThousandStrong алумна мрежа е нарастваща сила в образованието), което ви позволява да се учите от други учители, директори и професионалисти в областта на образованието. Нашата учебна програма ви помага да останете пред индустрията и да използвате итеративен процес, който гарантира, че получавате най-голяма полза от образованието си.


Професионалното лидерство, анкета и трансформация концентрират лидерите на трансформацията, които:

 • Искате да подобрите пазарната реализация в непрекъснато променящия се облик на професионалните възможности;
 • Необходимост от обучение и прилагане на разнообразни лидерски умения в различна среда;
 • Заемат се на лидерска позиция, изискваща разнообразни и различни знания и умения;
 • Изискват се актуализирани умения, за да се създаде по-добра лидерска позиция в настоящата им позиция;
 • Искате да се възползвате от самостоятелно инициирания курс на обучение;
 • Да се стремите към засилена лидерска позиция, изискваща различна база от умения;
 • Нуждаете се от експертни познания в различни области, за да анализирате сложни предизвикателства.


Защо Конкордия Университет-Портланд?

Като иноватори в сферата на обучението, колежът по образование "Конкордия Университет-Портланд" упълномощава учителите в продължение на повече от век и продължава да оказва влияние върху образованието от пренатално до докторско ниво. Всъщност, нашият колеж по образование се помещава във водещата школа на нашия нов образователен модел, известен като 3toPhD®. Същите смели умове зад този иновативен прототип са и онези, които оформят нашите продължаващи образователни изследвания и нашите бакалавърски и дипломирани програми.

Акредитирани, нестопански и преподавани от практикуващи, всички онлайн програми на МКС на Конкордия Университет-Портланд отразяват същите смислени преживявания, които предлагаме в кампуса от 1905 г. Удобството на 100% онлайн, ясно дефинирани курсове - съчетани с реалистични срокове и способността да приложите веднага това, което научавате в класната стая - прави нашите програми идеални за натоварен начин на живот. И потенциалните предимства в кариерата - от по-високо заплащане до промоции - са на второ място само с наградата за вечно влияние върху живота на вашите ученици.

Ние развиваме нашата общност от професионални преподаватели, за да усъвършенстваме обучението на всеки етап - присъединете се към нас.


Наличност на стипендия

Ако смятате, че нашата EdD програма е подходяща за Вас, нищо не трябва да ви пречи.

Образованието е добра инвестиция, затова с удоволствие ще Ви помогнем да намерите подходящите възможности за финансиране за Вас. Свържете се с нас относно програмата, която ви интересува, и ще разгледаме възможностите за стипендии и ще споделяме информация за финансирането и други програми - въз основа на индивидуалните ви обстоятелства.

Ние предлагаме до $ 6,000 в стипендии и в момента може да се квалифицирате * за безплатни учебници.


Изисквания за прием

Следните изисквания за приемане са за граждани на САЩ и постоянни жители, кандидатстващи за програмите EdD на Concordia University-Portland. Говорете с вашия специалист по вписването за пълни подробности.

 • Завършено онлайн приложение.
 • Магистърска степен или по-висока от регионално акредитирана институция.
 • Официални преписи от всяка институция, отпускаща степен.
 • Текущо резюме с препратки, включително информация за връзка и връзка.
 • GPA от 3.0 или по-висока в магистърска програма или пост-магистърски кредит.
 • Писмо за намерение (не повече от две страници), в което се посочват доказателства за това, защо трябва да сте допуснати до докторската програма, включително причини, поради които сте избрали "Конкордия Портланд" и илюстрирате ангажимента си да завършите курса. Моля, посочете в мотивационното си писмо: Удостоверявам, че съм автор на тази книга и че всяка помощ, която получих при нейното изготвяне, е напълно призната и оповестена в доклада. Аз също споменах всички източници, от които използвах данни, идеи или думи, цитирани директно или парафразирано.
 • Настоящо резюме, включително референции (моля, обяснете връзката си с препратките и включете тяхната информация за контакт).
 • Изпратете пример за оригинално, научно или професионално писане от дипломна работа, което показва най-доброто ви писане. Извадката трябва да бъде с дължина приблизително 5-10 страници.
 • Може да се изисква интервю при поискване от преразглеждащата комисия.
 • Кандидатите за професионално лидерство, проучване и трансформация ще представят на директора на докторантурата обосновка, която включва тяхната цел и цели, както и избор на четирите курса на концентрация, които трябва да бъдат взети.
 • От кандидатите може да се изисква да вземат оценка след писмено записване, предварително писмено записване, така че програмата да има оценка в реално време на уменията на кандидатите за писане.
Програма с обучение на:
 • Английски
Concordia University Portland

Прегледайте още 3 курсове в Concordia University Portland »

Последна актуализация Декември 18, 2018
Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Септ. 2019
Duration
Задочно обучение
По място
По дата