Доктор на образованието: Професионално лидерство, анкета и трансформация

Общ преглед

Описание на програмата

Проектирайте докторантура по образование, която ви подхожда. Нашата иновативна, трифазна програма може да бъде завършена само за три години.

Може наистина да се насладите на текущата си роля в образованието, правителството или друг сектор, но може би се интересувате от усвояването на разнообразни теми, така че да можете успешно да анализирате и да се справите със сложните предизвикателства пред вашата организация. Или може би имате идеи за преместване на кариерата - отдел на катедрата, ръководител, преход към администрация - и вие търсите за всеки вкус. В иновационната концентрация EdD на Конкордия Университет-Портланд можете да изработите персонализирана програма за обучение, която да подобрява вашите способности и да ви посрещне къде се намирате.

Предлагани на 100% онлайн, нашата програма EDD за професионално лидерство, проучване и трансформация дава възможност на кандидатите да избират докторски курсове извън предварително определена учебна програма. По този начин вие сте в състояние да копаете по-дълбоко в различни страсти, да получите излагане на области, с които не сте запознати и в крайна сметка да използвате това, което научавате чрез тази престижна програма за завършване на терминал, за да се позиционирате по-добре за професионален успех и да постигнете специфични образователни цели.

Чрез интензивни учебни планове, научни дискусии и възпитателен факултет от високоценни инструктори, нашата програма EdD създава лидери, които вдъхновяват етичните промени. Нашата онлайн докторска програма, насочена към ръководството, се състои от осемседмични класове и е ограничена по размер на класа, за да подкрепя качеството и сътрудничеството. Акредитирани, нестопански и частни, Concordia University-Portland развива лидери от 1905 г. насам.


Професионалната Лидерство, Анкета и Трансформацията е идеална за:

Кандидати от правителствени, обществени / нестопански, религиозни и други сектори, които искат да придобият задълбочени познания, за да повишат още повече високото си ниво на решаване на проблеми, вземане на решения и умения за съвместна работа.


Акценти на програмата

Насладете се на текущата си роля, но любопитни за други теми? Или може би сте готови за промяна. Университетът "Конкордия" -Портланд в професионалното лидерство, проучване и трансформация ви дава възможност да избирате докторски курсове извън предварително зададена учебна програма. По този начин можете да копаете по-дълбоко в различни страсти, да получите излагане на области, с които не сте запознати и в крайна сметка да използвате това, което научавате, за да се позиционирате по-добре в кариерата си.

Докторската програма на Университета "Конкордия Университет-Портланд" се фокусира върху разработването на рефлективни практици и трансформиращи лидери, които имат желание да разпознават нуждата и да я изправят пред разума, които са добре обосновани с етични перспективи и имат желание да мислят и да действат критично.

В тази конкретна концентрация ще научите също така:

 • Знания и умения за подобряване на пазарната ви активност в непрекъснато променящия се облик на професионалните възможности;
 • Как да приложите разнообразни лидерски умения в различна среда;
 • Различни начини за анализ на сложни предизвикателства;
 • Актуализираните умения за създаване на по-добро лидерство в текущата ви позиция.


дисертация

Под ръководството на председателя на факултета и на дисертационния комитет, кандидатите ще разработят и изпълнят възможно, етично и научно валидно изследване на дисертационния труд и ще направят дисертация, в която ще се докладва за разработването, изпълнението и завършването на изследването. Дисертацията ще включва логическо, организирано Въведение; синтезиран литературен преглед; добре подредена и солидна методология; научно точно и точно представяне на анализа и резултатите от данните; и добре развита дискусия и заключение. Дисертацията е научен документ или презентация, предназначена да демонстрира изследователската компетентност на автора и да даде по-добро разбиране в резултат на цялостно, логично и етично изследване. Дисертацията е израз на високо ниво на критична мисъл и се очаква да бъде съществен принос към теорията или практиката на нейната дисциплина или област на обучение.


Резултати от програмата

Присъединете се към развиваща се мрежа от възпитаници с активна подкрепа, взаимно насърчаване и споделено познание. Започнете клас с 10 000 непосредствени връзки (нашата #TenThousandStrong алумна мрежа е нарастваща сила в образованието), което ви позволява да се учите от други учители, директори и професионалисти в областта на образованието. Нашата учебна програма ви помага да останете пред индустрията и да използвате итеративен процес, който гарантира, че получавате най-голяма полза от образованието си.


Професионалното лидерство, анкета и трансформация концентрират лидерите на трансформацията, които:

 • Искате да подобрите пазарната реализация в непрекъснато променящия се облик на професионалните възможности;
 • Необходимост от обучение и прилагане на разнообразни лидерски умения в различна среда;
 • Заемат се на лидерска позиция, изискваща разнообразни и различни знания и умения;
 • Изискват се актуализирани умения, за да се създаде по-добра лидерска позиция в настоящата им позиция;
 • Искате да се възползвате от самостоятелно инициирания курс на обучение;
 • Да се стремите към засилена лидерска позиция, изискваща различна база от умения;
 • Нуждаете се от експертни познания в различни области, за да анализирате сложни предизвикателства.


Защо Конкордия Университет-Портланд?

Като иноватори в сферата на обучението, колежът по образование "Конкордия Университет-Портланд" упълномощава учителите в продължение на повече от век и продължава да оказва влияние върху образованието от пренатално до докторско ниво. Всъщност, нашият колеж по образование се помещава във водещата школа на нашия нов образователен модел, известен като 3toPhD®. Същите смели умове зад този иновативен прототип са и онези, които оформят нашите продължаващи образователни изследвания и нашите бакалавърски и дипломирани програми.

Акредитирани, нестопански и преподавани от практикуващи, всички онлайн програми на МКС на Конкордия Университет-Портланд отразяват същите смислени преживявания, които предлагаме в кампуса от 1905 г. Удобството на 100% онлайн, ясно дефинирани курсове - съчетани с реалистични срокове и способността да приложите веднага това, което научавате в класната стая - прави нашите програми идеални за натоварен начин на живот. И потенциалните предимства в кариерата - от по-високо заплащане до промоции - са на второ място само с наградата за вечно влияние върху живота на вашите ученици.

Ние развиваме нашата общност от професионални преподаватели, за да усъвършенстваме обучението на всеки етап - присъединете се към нас.


Наличност на стипендия

Ако смятате, че нашата EdD програма е подходяща за Вас, нищо не трябва да ви пречи.

Образованието е добра инвестиция, затова с удоволствие ще Ви помогнем да намерите подходящите възможности за финансиране за Вас. Свържете се с нас относно програмата, която ви интересува, и ще разгледаме възможностите за стипендии и ще споделяме информация за финансирането и други програми - въз основа на индивидуалните ви обстоятелства.

Ние предлагаме до $ 6,000 в стипендии и в момента може да се квалифицирате * за безплатни учебници.


Изисквания за прием

Следните изисквания за приемане са за граждани на САЩ и постоянни жители, кандидатстващи за програмите EdD на Concordia University-Portland. Говорете с вашия специалист по вписването за пълни подробности.

 • Завършено онлайн приложение.
 • Магистърска степен или по-висока от регионално акредитирана институция.
 • Официални преписи от всяка институция, отпускаща степен.
 • Текущо резюме с препратки, включително информация за връзка и връзка.
 • GPA от 3.0 или по-висока в магистърска програма или пост-магистърски кредит.
 • Писмо за намерение (не повече от две страници), в което се посочват доказателства за това, защо трябва да сте допуснати до докторската програма, включително причини, поради които сте избрали "Конкордия Портланд" и илюстрирате ангажимента си да завършите курса. Моля, посочете в мотивационното си писмо: Удостоверявам, че съм автор на тази книга и че всяка помощ, която получих при нейното изготвяне, е напълно призната и оповестена в доклада. Аз също споменах всички източници, от които използвах данни, идеи или думи, цитирани директно или парафразирано.
 • Настоящо резюме, включително референции (моля, обяснете връзката си с препратките и включете тяхната информация за контакт).
 • Изпратете пример за оригинално, научно или професионално писане от дипломна работа, което показва най-доброто ви писане. Извадката трябва да бъде с дължина приблизително 5-10 страници.
 • Може да се изисква интервю при поискване от преразглеждащата комисия.
 • Кандидатите за професионално лидерство, проучване и трансформация ще представят на директора на докторантурата обосновка, която включва тяхната цел и цели, както и избор на четирите курса на концентрация, които трябва да бъдат взети.
 • От кандидатите може да се изисква да вземат оценка след писмено записване, предварително писмено записване, така че програмата да има оценка в реално време на уменията на кандидатите за писане.
Последна актуализация Декември 2018

За учебното заведение

If education is your passion, this is your university. One of the most respected names in learning today, Concordia University–Portland is reshaping the way the world views teachers and students. We o ... Научете повече

If education is your passion, this is your university. One of the most respected names in learning today, Concordia University–Portland is reshaping the way the world views teachers and students. We offer education degree programs at every level – many of which can be earned online – from a Bachelor in Education to master and doctorate degree programs. Свиване