Доктор по бизнес администрация (DBA)

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

През първата и втората година от Вашия доктор по бизнес администрация (DBA) вие ще проведете шест курса за самообучение чрез нашата иновативна онлайн платформа за обучение. Те са предназначени да ви предоставят уменията, от които ще се нуждаете за вашия бизнес изследователски проект през третата и последна година.

Вашият проект може да се фокусира върху реална бизнес ситуация или проблем, с който се сблъсквате в текущата си работна ситуация. Това може да бъде и бизнес идея, която искате да проучите или да се съсредоточите върху нея или текущи идеи, които оказват влияние върху индустрията, в която работите.

През цялото време в Geneva Business School ще бъдете подкрепяни от мениджъра на програмата DBA и екипа на програмата в Барселона. През последната година ще получите директна подкрепа от опитен професионалист от вашата сфера на интереси.

След като проектът приключи, ще го представите на панел от експерти във вашата област.

140309_pexels-photo-4050315.jpeg

Факти

 • Продължителност: 3 години
 • Кредити: 240 ECTS
 • Английски език
 • Пристигания: февруари и септември
 • Присъдена степен: Доктор по бизнес администрация (DBA)

Изисквания за прием

 • Магистърска степен или еквивалент, за предпочитане в свързана област.
 • IELTS 7.0 / TOEFL 85 / DET 115-120 (официални резултати от изпити по английски език) или доказателство за предварително обучение в англоговоряща среда за минимум 3 години.
 • Сканирано копие на всички необходими академични дипломи, преписи, удостоверения.
 • Богат предишен бизнес / професионален опит.
 • Фотокопие на валиден паспорт / национален документ за самоличност.
 • Възобновяване / CV.
 • Референтни писма от бивша академична институция и от настоящ работодател (ако е приложимо).
 • Попълване на формуляра за предложение за дипломна работа.

Протоколи за прием

 • Подадено заявление: Заявлението на бъдещите студенти се преглежда само след подаване на всички документи и отговаряне на критериите за прием.
 • Изпит по английски: Тъй като английският е често срещаният език, използван в Geneva Business School в Geneva Business School , резултатите от теста TOEFL / IELTS / DET, онлайн, телефон или интервюта лице в лице измерват нивото на владеене на английски от всеки ученик. Онлайн тестовете по английски могат да бъдат алтернатива, ако е необходимо
 • Интервю: След като бъдат проверени всички препоръки, се провежда последно интервю и след това се изпраща окончателно писмо за приемане на кандидат-студента.
 • Потвърждение: Регистраторът проверява заявленията и информира студентите. Регистраторът разглежда заявления, които може да не отговарят напълно на критериите за допускане, и може да ги приеме при доказателства за компетентност, основани на доказателства. В някои случаи може да се добави „входен изпит“, за да се оцени уменията на кандидатите по четене, писане, устни, аналитични и количествени умения.

Критерии за прием на студенти за трансфер на кредити

Кредитни преводи: Не се приема кредитен превод.

Изключителни условия за прием - COVID-19

В светлината на пандемията COVID-19 Управителният съвет на Geneva Business School в Geneva Business School реши, че ще приема студенти, дори ако не могат да получат резултатите си от TOEFL / IELTS английски език поради пандемията. По време на интервютата за кандидатстване, ние ще приложим едно и също ниво на строга оценка, както и задълбочено ще оценим нивото на разбиране на кандидата на английски, за да гарантираме, че всеки има способността да участва в клас. Кандидатите, приети в Geneva Business School в Geneva Business School без TOEFL / IELTS или резултати от изпити в гимназията, ще получат още една академична година, от момента, в който се присъединят към нашето училище, за да предоставят липсващите документи. Кандидатите могат да подадат тест за английски език Duolingo (DET), който съчетава тест за владеене на английски език с кратко видео интервю. Технологията и форматът на Duolingo позволяват на кандидатите да завършат теста по всяко време или място с достъп до интернет. Повече информация тук. Можете да намерите повече информация за нашите изключителни изисквания за прием в нашия блог.

Такси

 • Такса за кандидатстване: 150 евро (невъзстановява се, заплаща се при кандидатстване)
 • Административна такса: 1900 евро
 • Обучение на срок: 3900 евро (3-годишна / 9-срочна програма)
Последна актуализация Септ. 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Geneva Business School is a leading institution that provides cutting-edge Swiss Quality Education. Taught in numerous campuses around the world, including major European cities such as Geneva, Barcel ... Научете повече

Geneva Business School is a leading institution that provides cutting-edge Swiss Quality Education. Taught in numerous campuses around the world, including major European cities such as Geneva, Barcelona and Madrid. Our innovative methodology means students are taught in small and focused classrooms by carefully chosen faculty members, all of whom are top-level professionals, dedicated to guiding them on their journey to becoming future business leaders. Свиване
Женева , Барселона , Мадрид + 2 Още По-малко