3 ТОП УНИВЕРСИТЕТ = 1 ЕВРОПЕЙСКИ ДОКТОРАТ

Всички студенти ще имат в допълнение към ABMS Switzerland Doctorate съвместен докторат с университета Dąbrowa Górnicza (WSB) и Национален университет "Тарас Шевченко" (KNU). ABMS е сертифициран от EFMD EOCCS, швейцарското национално качество за образование (EduQua) и ASIC UK. WSB е европейски държавно признат университет и KNU е европейски публичен университет, основан преди 200 години, и е сред 500-те най-големи университета в света.

3 Топ европейски университети = Най-добра виртуална / онлайн програма = 1 Топ европейско докторант ШВЕЙЦАРИЯ + ЕС + TOP RANKED 500

Авансово вашия опит в ABMs

Свържете се с учащите и лидери, точно като вас в нашите онлайн докторски програми. Вие ще отидете, доколкото е умът ви ще ви отведе като докторант към ABMs.

За Академик изследователи и преподаватели

Това е най-високото образователно ниво можете да учат в ПБЗ Open University. В областта на бизнес администрацията се разрастват с бързи темпове по целия свят. Има голяма доза разнообразие, свързано с тази област и в настоящите сложни икономически ситуации организации изискват силни умения и лидерски качества от техните служители. За да отговори на тези видове изисквания все повече и повече лица, които са свързани с областта на бизнес администрацията показваме интереси в постигането докторат по бизнес администрация квалификация. Всъщност, най-важното е, че в съвременните трудни икономически условия всяка индустрия има нужда от квалифицирани администратори. В този сценарий, ако ще предпочете учи докторска степен по бизнес администрация, то със сигурност ще осигури силна подкрепа, за да си възможности, свързани заетостта.

Доктор по бизнес администрация, който е известен също като DBA е много разнообразна квалификация, която притежава голямо значение. Той се счита за еквивалентен на д-р, но в действителност DBA подчертава още при практическите подходи, а не теоретични аспекти. Обикновено DBA е преследвана от тези професионалисти, които са пряко ангажирани в корпоративния свят. Ако проявявате интерес в преследването на тази квалификация, то тогава е по-добре да получите максимална информация относно критериите за прием, който е свързан. За получаване записани в докторска програма по бизнес администрация ще трябва да притежават посочените по-долу квалификации.

A магистър в същата област или опит в управлението на седем години, както и всички бакалавърска или еквивалентна се изисква за получаване записани в ABMs Open университета в Швейцария. Продължителността на курса е един години плюс теза. Всъщност DBA е професионална квалификация, която е била предназначена за физически лица, които са притежатели следдипломен дипломни като MBA и искат да степен своите знания и умения, за да проучи максимални възможности, свързани с тяхната област. DBA всъщност е практическа програма за обучение, която е всичко, свързано с изследвания в определена област на бизнеса и се взима най-вече чрез практикуване на мениджъри, така много често се предлагат като програма ограничен проучване.

Много от вас трябва да е интересно да разбера разликата между доктор и доктор по бизнес администрация. Всъщност DBA е квалификация, която е предназначена за професионалисти, които имат приличен опит, свързан с тях и е по-свързани с научни изследвания, които показват, отнася се с въпроси, свързани управление като има предвид, PhD се фокусира повече върху теоретични аспекти и придобиването на нови знания. Що се отнася DBA важен момент да спомена е, че DBA е квалификацията, която притежава същия статус като на доктор.

Всъщност, може да се каже с увереност, че DBA е перфектна квалификация, които могат да докажат, съвместимост с изискванията на съвременния бизнес свят. Много работодатели осигуряват по-добро приемане на още по-добре, отколкото PhD и основната причина зад настоящето е, че тя обхваща по-широка перспектива на практически знания. DBA квалификация се предлага от много отбелязани университети на този свят, но предпочитанията Ви винаги трябва да бъде да се записва в акредитирани университети. В крайна сметка може да се каже, че DBA е правилната квалификация, която присъства да се забавляват на изискванията на професионалисти, които да притежават магистърска така че трябва да се стреми към него.

На това ниво на студентите се дават пълното знание не само ноу-хау, нашите ученици трябва да са в състояние да излезе с нова теория себе си и трябва да са в състояние да управлява голям екип и да учи младите специалисти как да направим нещата по-добре, те запозна с управлението като академична дисциплина. Те са научени бизнес на фона на културните различия като тя се проявява в световен бизнес индустрия.

Нашият бизнес специалности ще ви подготви за предизвикателствата на днешния ден да бъде по-добър лидер и да бъде в състояние да реши проблемите, които ще се изправят във всяка сфера на бизнеса, нашите възпитаници ще подобрят капацитета си се разбират и общуват ефективно с персонала си и колега, мислят самостоятелно и работа в екип, за да процъфтяват в работни ситуации. Бизнес администрация е класирана най-търсените проучването в света, проучване, направено от други университети, показа, че след завършване на висше бизнес училище печели средно 45 200 щатски долара (NACE Survey Заплата). Знаете ли, че Швейцария управлението на образованието е класирана 1 в света от Световния икономически форум ?, Ако се интересувате от бизнес администрация и искам да бъда един бъдещ мениджър или да получите по-добра позиция, тогава трябва да се прилага днес, за да учи при нас. Всички наши учебни програми са направени за вас, за да може да завърши в рамките на една академична година.

В нашите докторантски програми, вие ще:

 • Разработване и практика иновативни изследователски методи.
 • Спечелете най-високо качество на образованието.
 • Постигане на експертизата да публикува в научни списания.
 • Стани успешно докторска изследовател и преподавател.

Проучване Език: това проучване програма преподава изцяло на английски език. Имаме 4 приема за година: януари, април, юли и октомври

Докторантурата ще ви вземе лидерството към следващото ниво. В нашите докторски програми, вие ще:

 • Проучване и прилага иновативни методи на изследване.
 • Комбинирайте приложни изследвания и професионална практика.
 • Подгответе се да оказва въздействие в политиката и практиката.
 • Научете стратегии, за да се улесни по-ефективни, адаптивни организации и да се създаде положителна промяна.
 • Станете по-иновационен лидер в своята област.

Модули:

 • Global Management
 • Стратегически мениджмънт и лидерство
 • Управление на проекти
 • Стратегически Информационна система Анализи
 • Счетоводство и финанси
 • Изследователски методи
 • Електронни Методи за изследване
 • На динамични уеб сайтове

Изисквания за прием:

Продължителност: едногодишна програма Study + Thesis (теза отнема от 1 - 4 години)

Диплома: лекар по бизнес администрация (DBA)

Age: Минимална възраст 25 година

Предишно проучване: Магистър или еквивалентна или 7 години Experience Management + бакалавърска или еквивалентна

Английски ниво: IELTS или еквивалент (само за студенти от не-англоезични страни или студенти, които не се обучават в англоезични училище)

Проучване Метод: Онлайн

Такса за участие: 19900 Евро

Европейска квалификационна рамка: тази програма е еквивалентно на ниво 8 на ЕКР

Забележка: Такса за проучване не включва заявление и заплащане на резервационна такса (за да ви гарантира едно проучване място) от 240 Euro (някогашен плащане и не се възстановява).

Програма с обучение на:
Английски

Прегледайте още 96 курсове в OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland »

Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Отворено кандидатстване
Duration
2 - 6 
Задочно обучение
Price
3,050 EUR
По място
По дата
Start Date
Отворено кандидатстване
Крайна дата за записване

Отворено кандидатстване