• Продължителност на курса: 8 месеца на непълно работно време
 • Такса за курса: 3 300 щ.д. Налице е FEE-HELP.
 • Периоди на обучение: Ян, Мар, Май, Юли, Септември, Окт
 • Тематични теми: 4

Въведение в курса

Търсите ли да прегърнете революцията в науката за данни като част от спецификацията на вашата работа или да насочите кариерата си в изцяло нова посока?

Организациите на всички групи продължават да признават и изследват прозренията и предимствата, свързани с обширен анализ на суровите данни. Глобалният бизнес и изследователските сектори предлагат богатство от възможности за професионалисти, които притежават разбиране на приложенията за анализ на данни чрез кариерно израстване, създаване на нови роли и набиране на персонал.

Университетът на Джеймс Кук (Graduate Certificate of Data Science) е бърз начин да придобиете необходимите знания за основите, за да увеличите възможностите си в свят, базиран на данни.

Изготвен от експертен преподавател с дълбоки академични знания и опит в реалния свят, програмата за обучение ще ви предостави актуални знания, които ще бъдат катализатор за богатство от нови възможности за кариера.

Ускорен модел на обучение ви позволява да завършите този курс за осем месеца. Застанете на прав път с опит в областта на науката за данни, придобит по време и темп, който отговаря на вашия график.

 • Ускорете своето проучване: Възползвайте се от нашата ускорена, интензивна структура на учене. Проучете един предмет по време на седемседмичен период и завършете квалификацията си в рамките на една година.
 • Квалификации, които се броят: Изградете успеха си с квалификация за следдипломна квалификация, която помага да навлезете във вашата голяма сфера на данни.
 • Проучване за достъп 24 часа в денонощието онлайн: Бързо проследявайте кариерата си с 100% онлайн проучване. Балансирайте курса си около работата и семейството - където и когато ви е удобно.

Изисквания за вход

Сертификатът за данни на JCU Graduate приветства заявления от студенти, които могат да отговорят на следните критерии:

 • Бакалавърска степен, плюс средноквалифицирана математика (основна алгебра и диференциално смятане) *; или най-малко пет години от съответния трудов стаж (високи умения за математика)
 • Кандидатите на не-англоезични среди трябва да отговарят на изискванията за владеене на английски език в Band 2 - Schedule II на Политиката за приемане на JCU.

* JCU предлага специален математически предмет по интернет, който може да бъде завършен преди кандидатстване, ако понастоящем не отговаряте на изискването за математическо въвеждане.

Какво ще проучите

Интердисциплинарният подход означава, че ще придобиете умения от различни области в областта на математиката, информационните технологии и бизнеса, предоставяни от академици с дълбок опит в областта на научните изследвания и бизнеса.

Ще изучавате следните четири теми:

Завършил сертификационни предмети

 • Основи на науката на данните
 • Статистически методи за наука на данните
 • Визуализиране на данни
 • Системи за бази данни

Оценяване

Оценката включва комбинация от курсови задачи, задачи и онлайн изпити. Студентите получават редовна обратна връзка относно напредъка си чрез онлайн форуми и индивидуални консултации с академичния състав.

Сертификатът за висше образование по данни на JCU включва предмети, които също са част от JCU магистър по информатика и JCU диплома за наука за данни. Има потенциал да разширите знанията си допълнително, като артикулирате в по-висока степен, след завършване на сертификат за завършване.

Признаване на предишно обучение (RPL)

JCU признава стойността на миналото и реалния опит. Изключения или кредити за субекти ще се разглеждат за всеки отделен случай, след представяне на подлежаща на проверка подкрепяща документация.

Можете да се свържете с съветник по вписване в JCU, за да обсъдите обстоятелствата си и да разработите специална програма за обучение.

Персонализирана поддръжка за вашия успех

Удостоверението за завършено висше образование по информационни науки (JCU) е 100% онлайн курс, подкрепен от нашия ангажимент да ви подкрепяме и насърчаваме през целия път на обучение. С редовни възможности за взаимодействие с връстници и академичен персонал, ученето онлайн с JCU винаги е ангажирано.

Нещо повече, силните връзки на JCU с индустрията и изследователските сектори означават, че ще имате възможност да разширите своята професионална мрежа и да проучите нови възможности за кариера, докато работите за завършване на вашата квалификация.

Програма с обучение на:
 • Английски

Прегледайте още 5 курсове в James Cook University Online »

Последна актуализация Юли 6, 2019
Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Септ. 2019
Окт. 2019
Duration
Задочно обучение
Price
3,300 AUD
на тема. Налице е FEE-HELP
По място
По дата
Start Date
Септ. 2019
Крайна дата за записване
Start Date
Окт. 2019
Крайна дата за записване
Start Date
Ян. 2020
Крайна дата за записване
Start Date
Март 2020
Крайна дата за записване
Start Date
Май 2020
Крайна дата за записване
Start Date
Юли 2020
Крайна дата за записване

Септ. 2019

Окт. 2019

Ян. 2020

Март 2020

Май 2020

Юли 2020