Онлайн дипломиран сертификат по информатика в компютърната биология и биоинформатика е създаден за професионалисти, които искат да решават проблеми в здравеопазването и науките за живота чрез анализ на големи данни. Научете техническите умения за анализ на данни и биотехнологии, както и как да ги приложите в компютърната биология, фармацевтиката и генетиката. Независимо дали сте професионалист или нов в кариерата си в анализа на данните, получаването на усъвършенстван сертификат ще ви помогне да постигнете вашите цели в кариерата.

  • Ускорена програма: Само за 12 месеца можете да спечелите сертификат за завършване на висшето си образование с помощта на съвременните технически умения, необходими за напредъка в кариерата ви.
  • 100% Онлайн: Всички курсове се предлагат в удобен, гъвкав онлайн формат, който ви позволява да спечелите сертификат за завършване, като балансирате другите отговорности на живота.
  • Достъпна алтернатива: Професионалистите, ориентирани към кариерата, които търсят по-ниско бюджетно образование, са идеални кандидати за сертификат.
  • Универсалност на индустрията: Студентите могат да използват съществуващите си познания и динамични умения в науката за данните в много области, включително бизнес, здравеопазване, наука и технологии.
  • Прехвърляеми кредити: Ако решите да продължите напредналите си след завършване на дипломен сертификат, всички спечелени кредитни часове могат да бъдат приложени към онлайн магистърската програма по данни на университета Lewis University.
Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 19 курсове в Lewis University Online »

Последна актуализация Април 16, 2019
Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Септ. 2019
Duration
12 
Редовно обучение