Онлайн дипломиран сертификат в областта на науката за данните е 18-часови програми, които могат да бъдат завършени за по-малко от една година. Студентите ще се запознаят с ключовите математически и компютърни въпроси, свързани с анализа на големите масиви от данни, като събират и интерпретират големи количества организационни данни, за да разработят ефективни решения за дестилиране на информацията.

  • Ускорена програма: Само за 12 месеца можете да спечелите сертификата си за данни за науката от данни с техническите умения и уменията за анализ на данни, от които се нуждаете, за да усъвършенствате кариерата си.
  • 100% Онлайн: Всички курсове се предлагат в удобен, гъвкав онлайн формат, който ви позволява да спечелите сертификат за завършване, като балансирате другите отговорности на живота.
  • Достъпна алтернатива: Професионалистите, ориентирани към кариерата, които търсят по-ниско бюджетно образование, са идеални кандидати за сертификат.
  • Универсалност на индустрията: Студентите могат да използват съществуващите си познания и динамични умения в науката за данните в много области, включително бизнес, образование, правителство, наука и технологии.
  • Прехвърляеми кредити: Ако решите да продължите напредналите си след завършване на дипломен сертификат, всички спечелени кредитни часове могат да бъдат приложени към онлайн магистърската програма по данни на университета Lewis.
Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 19 курсове в Lewis University Online »

Последна актуализация Април 16, 2019
Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Септ. 2019
Duration
12 
Редовно обучение