Filter
Задочни и вечерни MBA
Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Въз основа на концепции, записани в бакалавърските си програми, кандидатите за магистърска степен по бизнес администрация могат да изгладят своя бизнес умение чрез дипломирането си. Студентите, които преподават MBA на половин работен ден, могат да работят за завършването им по-гъвкав.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Бизнес администрация, Дистанционно обучение

Brentwood University

Програмата МВА в Brentwood University е предназначена за професионалисти от всички нива на опит, някои от които може би искат да напреднат в кариерата си, а други да се п ... [+]

Описание на програмата

Програмата МВА в Brentwood University е предназначена за професионалисти от всички нива на опит, някои от които може би искат да напреднат в кариерата си, а други да се превърнат в бизнес сфера от други области. По-важното е, че MBA програмата в Brentwood University е подготовка за студенти, които искат да започнат и управляват собствен бизнес. След завършване на основните кредитни курсове, студентите имат възможност да разширят своето образование със специализация, като завършат две допълнителни курсове за специализация.... [-]

Съединени Американски Щати Ървайн
Септември 2020
Английски
Задочно обучение
12 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски