Закон за бакалавърска степен

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед на курса

Онлайн закон за бакалавърска степен на Arden University

Гъвкавият режим на обучение на Arden ви позволява да развиете своите юридически и психологически умения около съществуващите си ангажименти. Тази програма ще ви осигури добро разбиране на връзката между тези две вълнуващи области и ще ви помогне да се доближите до кариерните си цели.

Пълният набор от програми, предлагани от Arden, се отличава със силен акцент върху работоспособността, практическите умения и успеха в кариерата. Тази програма е разработена, за да ви помогне да разберете закона и правната система от психологическа гледна точка и да ви даде умения за кариера в правната система.

119971_119964_40LawPsych.jpg

Курсови модули

Ниво 4

Умения за интердисциплинарно изследване
Развивайте уменията си като обучаван и разглеждайте проблемите от различни гледни точки. След запознаване с вашата онлайн академична общност и ключовите умения, необходими за програмата, ще започнете да развивате личните умения, търсени от работодателите.

Въведение в социалната и развитието на психологията
Този клон на психологията изследва промените, които настъпват през целия човешки живот. По време на този модул ще обхванете редица теории, включително формиране на идентичност, личност, идеи за придобиването на себе си и езика. Ще погледнете как мислите и поведението на хората се влияят от обектива на социалната психология.

Въведение в биологичната и когнитивната психология
Открийте когнитивните процеси, които са централни за това как виждаме, чуваме и научаваме нови умения. Научете как се развиваме и придобиваме усещане за възприятие, внимание, учене, памет и способности за вземане на решения. В този модул ще научите за някои биологични процеси и когнитивни принципи, необходими за разбиране на психологията, включително основната структура и функции на нервната система.

Английска правна система
Научете разликите между съдебната практика и законодателството и анализирайте как Парламентът и правната система работят съвместно. Ще разработите и своя правен речник, за да разберете съдебната система, делегираното законодателство и категориите от закони

Наказателно право
Този модул обяснява разликите между съдебната практика и законодателството и ви дава възможност да анализирате съвместната работа на правната система, парламента и ЕС. Ще се запознаете с някаква необходима юридическа терминология, за да разберете категориите закон, съдебната система и делегираните законодателства.

закон

Ниво 5

Изследвания и етика в действие
Този модул ви дава възможност да покажете вашите способности чрез произведение по ваш собствен дизайн. Ще определите методологията, ще развиете редица умения и ще разгледате етичните въпроси на работата, която предприемате. По-късно ще включите това по практичен начин, докато работите за вашия окончателен проект.

Торт 1 (Небрежност)
В широката област на правото, известна като Торт, най-големият компонент се нарича „небрежност“. Ще вземете предвид кои отговорности се дължат на отделни лица или организации и какви са последствията от недостига.

Граждански свободи

Личност и интелигентност
Научете за историческите и съвременни подходи към личността и интелигентността и техните последици за обществото и образованието. Ще откриете ролята на гените и околната среда, психометричните тестове и културните ефекти и с няколко съществени теми, с които да се занимавате, ще получите шанса да обсъдите ключови аспекти на личността и интелигентността в този модул - от поведенчески до биологични.

Социална психология
Вземете разбиране за човешкото поведение, докато изследвате концептуални и исторически въпроси в социалната психология. Използвайки традиционните и критични методи на изследване, вие ще приложите редица теории към проблемите в реалния свят и ще изследвате социалния конструктивизъм, култура, език и идентичност, наред с други.

Торт 2 (Земя)

Ниво 6

Съвременна психология на развитието
От развитието на себе си и ранното социално взаимодействие, до идентичността на половете и последствията от развитието върху последващия живот, този модул разглежда важни теории и дебати. Ще бъдете насърчени да мислите цялостно, свързвайки най-актуалното мислене с начините, по които различните аспекти на развитие се свързват помежду си.

Междукултурна психология
Тъй като повечето психологически изследвания са проведени сред западното общество, то най-вече се отнася за ограничено население. Тъй като културните граници се замъгляват, този модул разглежда сходствата и разликите между културите и как се разбираме и действаме една спрямо друга. Ще научите как се правят тези проучвания и ще имате шанс да упражнявате своите критични и аналитични умения чрез подход на казус.

Професионална психология
Ще изследвате динамичния клон на психологията, който изследва как да подобрите удовлетвореността от работата и да извлечете максимума от служителите. Открийте най-новото мислене за лидерство, работа в екип, мотивация и типове личност, съчетано с организационно развитие. Този модул разглежда как социалните и политически влияния, наред с технологиите и икономиката, влияят на организациите и работещите с тях.

Закон за доказателствата
Използвайки важни случаи, включително Закона за правата на човека от 1998 г., ще разгледате как се извършва събирането на доказателства, как могат да бъдат използвани и какво е определено като доказателство в този модул.

Планиране на изследвания

Какво казват нашите ученици:

119972_B-_DCl1I.png

"Успях да уча от вкъщи и от болницата, което беше благословия [и] аз съм облекчена и щастлива, че най-накрая съм на път с мечтания си избор на кариера [...] Определено бих насърчила дистанционното обучение с Арден на никого. "

Ема-Луиз Смит,

Arden University

Изисквания за допустимост

За да имате право на този курс, обикновено трябва да имате:

  • Две дисциплини с GCE A-Level или еквивалент, плюс преминавания в степен C или по-висока при три предмета на ниво GCSE или еквивалент; ИЛИ
  • Завършена разпозната програма за достъп или еквивалент
  • За ученици, чието предварително обучение не се преподава на английски: IELTS 6.0 или еквивалент (не по-малко от 5.5 във всеки елемент).
Ако имате трудов стаж

Положително насърчаваме заявленията от тези, които могат да демонстрират мотивацията си за изучаване на програмата. Ще поискаме вашето лично изявление, заедно с вашето CV и справки в подкрепа на вашата кандидатура.

Такси

£ 13 500 (Великобритания

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Научете повече

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Свиване