Изкуствен интелект: последици за краткия курс за бизнес стратегия

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Открийте как AI прекроява бизнеса и разработете набор от инструменти за неговото внедряване.

Онлайн краткият курс на MIT Artificial Intelligence: Последствия за бизнес стратегия има за цел да ви научи на уменията, необходими за включване на AI във вашата бизнес стратегия и създаване на план за трансформация. Чрез завладяваща комбинация от бизнес проучвания и примери за случаи ще проучите въздействието на AI технологиите и как те могат да бъдат използвани за подпомагане на вашите бизнес нужди.

Курсът ви помага да разберете последствията за бизнеса и икономическия потенциал на ключовите технологии на ИИ, като машинно обучение, обработка на естествен език и роботика.

След завършване на този курс ще си отидете:

  • Практическо основание в ИИ и неговите бизнес последствия и приложения.
  • Пътна карта за стратегическото внедряване на AI технологиите във вашия бизнес.
  • Способността да се работи заедно с екипите на AI за информиране на решенията и повишаване на ефективността и рентабилността.

Структура на курса

MIT Sloan School of Management си сътрудничи с GetSmarter, марка на 2U, Inc., за да създаде нов клас учебен опит - този, който е потапящ, съвместен и достъпен. Възползвайте се от модела за обучение на непълно работно време (6-8 часа седмично) и подкрепата на Учебен улеснител за обучение в онлайн учебния кампус, тъй като печелите сертификат за завършено от MIT Sloan.

Тази шестседмична онлайн програма ви представя фундаментално разбиране на актуалния AI пейзаж. Ще получите практическо запознаване с ключовите технологии на ИИ и техните бизнес последици, снабдявайки ви със знанието и увереността да използвате AI за организационен растеж.

Модулите се издават седмично, което позволява гъвкав, но структуриран подход за учене.

Темите, обхванати в програмата включват:

  • Въведение в изкуствения интелект
  • Машинно обучение в бизнеса
  • Обработка на естествен език в бизнеса
  • Роботика в бизнеса
  • Изкуствен интелект в бизнеса и обществото
  • Бъдещето на изкуствения интелект

Кой би имал полза?

Тази програма е предназначена да подготви лицата, които вземат решения - като мениджъри и бизнес лидери - за ефективен анализ, артикулация и прилагане на ключови изводи за управление на ИИ и лидерството.

Как да се регистрирате

Няма официални предпоставки да се присъедините към тази програма. Онлайн краткият курс е достъпен за работещи професионалисти, независимо от местоположението, академичното обучение или трудов стаж. Въпреки че няма критерии за приемане или такса за регистрация, ще ви е необходим текущ имейл акаунт и достъп до компютър и интернет, както и PDF Reader. Може да се наложи да прегледате презентации на Microsoft PowerPoint и да прочетете и създадете документи в Microsoft Word или Excel.

Регистрирай се сега!

Често задавани въпроси

Посетете страницата на курса, за да научите повече за предстоящите дати на сесията, цената на програмата и други:

[Открийте повече]

Ако имате някакви други въпроси, моля, свържете се с:

1 617 997 4979
mitsloan@getsmarter.com

Резервирайте среща с Вашия курсов консултант

Последна актуализация Апр. 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

The MIT Sloan School of Management emphasizes innovative research that enhances management practice. Its focus on action learning means that students are able to apply concepts learned in the classroo ... Научете повече

The MIT Sloan School of Management emphasizes innovative research that enhances management practice. Its focus on action learning means that students are able to apply concepts learned in the classroom to real-world business settings. Свиване
Посетете уебсайта на учебното заведение