Изпълнителен магистър по международен бизнес (100% онлайн) - френска писта

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Изпълнителният магистър по международния бизнес (EMIB) е онлайн програма, състояща се от 14 курса за управление и лидерство в края на магистърската програма. Тези курсове ще ви осигурят необходимите умения в много стратегически области на компания, която работи на международните пазари.

СЛЕДВАЙТЕ ЕЛИТА НА МЕЖДУНАРОДНА ТЪРГОВИЯ

 • Методология 100% онлайн избират езика на всеки курс (английски / френски)
 • ESCP Europe Образование и мрежа: Общо 60 кредита за ECTS
 • Най-добрите учебни програми за класната стая в 6 ESCP Europe
 • Напълно съсредоточено върху ученето на работното място с качествено мултимедийно електронно обучение
 • Съдържанието на HTML5 е достъпно с достъп от няколко устройства посредством персонални компютри, таблети и смартфони

РАННИ ПТИЦИ

За всяка учебна година (през април, септември и януари) предлагаме стипендии (Early Birds). Свържете се с нас за повече информация за това.

УМЕНИЯ ОТ НАШИТЕ СТАРИ СТУДЕНТИ

Ерик Куси Сосу

Началник отдел Корпоративно банкиране, Африканска банка за промишлеността и търговията (BAIC)

Тична. от Бенин / Западна Африка

" Тази програма промени живота ми, моят начин да видя нещата ... сега виждам голям"

„Качеството на факултета EMIB е непобедимо: всички са висококвалифицирани професионалисти и експерти в различни области. Да бъдеш част от EMIB силно повлия на ежедневната ми работа. Придобил съм много нови знания и инструменти в управлението, финансите, стратегията, бизнес планирането и много други аспекти. Моят начин на мислене също се промени: сега съм критичен мислител, който има нов начин за планиране на дейностите ми и виждам нещата по по-стратегически начин. Сега виждам голям! "

Плешив Марго

Ръководител на проекта за Африка
TOTAL SA

Франция / САЩ

" Избрах програмата EMIB, защото исках да съм сигурна, че мога да се съсредоточа върху кариерата си и работата си, като запазя цялата гъвкавост с висококачествени проучвания"

„Тъй като започнах програмата, чувствам, че се развивам, защото мога да развивам проектите, които правя в момента. Мога да разгледам детайлите на въпросите и да разговарям по-добре с различни области.

Нивото на преподавателския състав в ESCP Europe е много високо. Не само, че трябва да работим много с викторини, домашна работа, но учителите са много достъпни за нас по електронна поща или по телефона, а също така искат да ни изпращат вестници, за да ни дадат малко повече време, за да можем по-добре да разберем нашите курсове. . "

Джиа Ву

Заместник-началник на електронната търговия
ECOVACS Robotics, Германия

Китай

" Днес хората се нуждаят от междукултурни и мултикултурни преживявания и наистина мисля, че истинският актив на тази програма е да се срещнем с толкова много хора от цял свят"

„Днес хората все повече се нуждаят от междукултурни и мултикултурни преживявания. Една от силните страни на тази програма е да се срещнат много интересни хора от цял свят. В рамките на EMIB ще научите от всеки от тях по отношение на културата и бизнеса, както и по отношение на обмена на добри практики и взаимопомощ. Като ученик на EMIB срещнах много интересни хора, които ми помогнаха да разширя сферата си на действие.

Роберто Кастанеда

Старши мениджър, Глобални клиентски операции, EXPEDIA Group

Ел Салвадор

Тази програма е фокусирана върху ученето чрез правене. Това, което научавате, се прилага директно в полето "

„Избрах тази програма заради нейната репутация, гъвкавост и приложимост. Тази програма е ориентирана към учене чрез практика. Това, което научите, се отнася директно за полето. Когато бях избрал тази програма, това беше основният отговорник за мен.

Въпреки че това е онлайн програма, нивото на взаимодействие е много високо и обратната връзка е изключително персонализирана. Това, което наистина харесвам, е фактът, че получавате много обратна връзка за всяка мисия и също така ви позволява да видите приложимостта на това, което правите в ежедневната си работа. Не само научите много от учителите, но също така научите много за участието, различните участници, всички различни дебати и призивите за участие, които учителите правят.

Мога със сигурност да кажа, че се превръщам в по-професионален професионалист, благодарение на всички знания, които придобивам в клас. "

Рикардо Мариани

Ръководител на проекта
Fondazione Italia Уганда Онул

Италия

" Ще препоръчам програмата EMIB на амбициозни хора, които искат да подобрят професионалното си положение"

„Една от добавените ценности на тази програма е фактът, че успях да приложа на практика това, което научих почти веднага. Това ми даде голям професионален тласък. Друга добавена стойност е многонационалността и мултикултурализма на EMIB. Има много хора от различни страни и това много помага за получаване на различни гледни точки и начини за правене на нещата. В допълнение, личният опит на други участници и възможността за създаване на по-близки отношения с преподавателите е важна стойност на EMIB.

ГОТОВИТЕ ЗА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО?

Ще ви обучим като професионалист, като Ви предоставим най-добрите инструменти за бизнес анализ.

По практичен начин ще придобиете всички умения, необходими за управлението и администрацията на международно ориентирана компания.

Придобиване на управленски умения и техники, необходими за комуникация, управление и преговори в глобален контекст.

 • 1. ВЗЕМАТ ПРЕДВИД настоящите предизвикателства в областта на международното управление, възприемайки ролята на ръководител на изпълнителната власт в реални бизнес сценарии.
 • 2. Обучавайте и развивайте всички умения, необходими за провеждане на бизнес в мултикултурна среда, като използвате упражнения и ситуации, в които участниците се сблъскват с предизвикателството да работят в глобален контекст заедно с различни култури.
 • 3. ОБЩИ СЪБИТИЯ с участници от цял ​​свят, винаги с експертната помощ на високопоставени учители в различните дисциплини, споделете вашите знания, знания и опит чрез практически, дидактически и интерактивни медии.

Нашите знания и опит се отнасят до вашите професионални нужди

Нашият престиж и репутация са признати от класацията на Financial Times Business School. ESCP Europe е на четвърто място в света за своя магистър по мениджмънт.

Четири курса и две дипломи, от които можете да избирате в една програма EMIB / Executive Master в международния бизнес

# НО ИЗБЕРЕТЕ ЕМИБ / ИЗПЪЛНИТЕЛЕН МАСТЕР НА ESCP Europe в МЕЖДУНАРОДЕН БИЗНЕС, ЩЕ БЪДЕТЕ ДОПУСНАТИ ОТ:

 1. Един от най-добрите онлайн програми за управление на бизнеса в една от най-добрите бизнес училища в Европа
 2. Ефективна международна мрежа за обучение в мултикултурна класна стая
 3. Гъвкавостта, предлагана от тази 100% онлайн програма, ви дава достъп до учебния материал 24/7
 4. Доставя се от майстори професори от мрежата от преподаватели в 6-те кампуса на ESCP Europe
 5. Методология за учене чрез практика, с педагогически подход, който се пренасочва от практика към теория и позволява незабавно прилагане на нови знания в професионалната среда

Основана през 1819 г., ESCP Europe е една от най-старите и най-големи бизнес училища в света. Неговата мисия е да обучи следващото поколение транснационални предприемачи, като ги подготви да се възползват от възможностите, предлагани от културното разнообразие.

Само 1% от бизнес училищата по света имат тройна акредитация , а ESCP Europe е една от тях, с AACSB, EQUIS и AMBA. Тройна акредитирана

БЕРЛИН, ЛОНДОН, МАДРИД, ПАРИЖ, ТУРИН, ВАРСАБ - 6 УРБАНСКИ КАМПУС ESCP Europe

Характеризирано от структурата на няколко кампуса, моделът ESCP Europe олицетворява същността на нашата европейска идентичност. С 6 кампуса, разположени в големи европейски градове, ESCP Europe активно допринася за развитието на европейска управленска култура и предлага на своите студенти уникално обучение в областта на междукултурното управление.

50 000 възпитаници, работещи в 150 държави по света

5 000 мениджъри в обучителни програми всяка година

140 професори, работещи в областта на научните изследвания, представляващи повече от 20 националности

120 академични съюзи в Европа и по света

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Established in 1819, ESCP Europe is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunitie ... Научете повече

Established in 1819, ESCP Europe is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Свиване

Акредитации