Елитен онлайн EMBA? Да.

Executive MBA съчетава нашата всепризната MBA програма с добавени курсове, предназначени за професионалисти от средната кариера и предприемачи. С повече групови проекти и изключителен достъп до глобални мрежови събития, EMBA свързва ученето с възпитаниците и възможностите за кариера.

Smartly ученици

111669_SmartlyEMBA.jpg

Оценяваме кандидатите за образование, трудов опит и лидерски качества. Нашите глобални кандидати за EMBA притежават високи академични умения и демонстрираха успехи в индустрията, управлението или предприемачеството.

учебна програма

Увеличете максимално въздействието си

Вземете лидерските си умения на следващото ниво, като изградите връзки в глобална общност от високопоставени съученици и възпитаници. Нашата премиерна 12-месечна програма е предназначена за професионалистите от средната кариера, интегрирайки съвместни групови проекти с нашата строга MBA програма, засилена със специализации по мениджмънт, лидерство, предприемачество и напреднала стратегия.

Нашият метод

Smartly е пионер в технологично ориентираното обучение. Нашият всепризнат интерактивен софтуер представлява ядрото на Executive MBA програмата. Нашият екип от писатели, редактори и разработчици работи с водещи професори от най-добрите бизнес училища, за да донесе традиционните MBA до живот, с уроци с размер на ухапване и индивидуална обратна връзка на всеки 8 секунди.

Кохортите следват ръководена последователност в учебната програма, като работят заедно по казуси и групови проекти в нашата придружаваща платформа за социално обучение.

Учебната програма

Учебният план се състои от 8 изисквани концентрации плюс минимум 3 специализации по време на обучението.

Основна учебна програма

 • Счетоводство (6 курса)
 • Пазари и икономики (6 курса)
 • Данни и решения (8 курса)
 • Водещи организации (7 курса)
 • Маркетинг и ценообразуване (7 курса)
 • Стратегия и иновации (4 курса)
 • Финанси (5 курса)
 • Управление на операциите (5 курса)

Специализации

 • Специализация по анализ на данни (4 курса)
 • Специализация по бизнес право в САЩ (3 курса)
 • Специализация по стратегическо мислене (3 курса)
 • Специализация на веригата за доставки и операции (3 курса)
 • Специализация по напреднали финанси (3 курса)
 • Специализация за напреднали по корпоративно ниво (4 курса)
 • Специализация на предприемачеството (4 курса)

Социално обучение

Като спътник на нашата интерактивна онлайн учебна програма, записаните ученици се ангажират със своите съученици по целия свят в нашата платформа за социално обучение. Студентите работят заедно по казуси и съвместни групови задачи, завършвайки с окончателен проект Capstone.

Събития

В допълнение към честите срещи, ние сме домакини на три разширени събития през уикенда в избрани градове по света. Тези незадължителни събития включват посещения на корпоративни сайтове, групови казуси и възможности за работа в мрежа. Учениците се възползват от обучението и свързването с изключителните си съученици и персонала на Smartly .

степен

Executive MBA се присъжда от Smartly Institute, институт за висше образование, лицензиран от Службата на държавния просветител (OSSE) на Вашингтон. Smartly Institute е в дългогодишния процес на официална акредитация.

Кой се записва?

Селективен при приема, ние приветстваме разнообразна международна група от около 100 високо постижими професионалисти от средната кариера във всеки клас. Ние ценим, но не придобиваме богат управленски опит; всъщност, ние приветстваме завършени професионалисти и предприемачи от разнообразни индустриални среди.

мрежа

Smartly мрежа

Освен награждаваното образование, нашата мрежа от изключителни възпитаници и корпоративни партньори ще разшири възможностите ви за кариера. Селективни сме както в приемните, така и в кариерната ни мрежа, като предлагаме на нашите ученици най-добрите лични връзки и професионални възможности.

Ученици

Докато сте студент, ще се свързвате практически с групови проекти и казуси, с възможност да се срещнете в нашите 3 ексклузивни уикенда за EMBA, организирани във Вашингтон, Дъблин и Сингапур. Още преди дипломирането ще получите пълната сила на нашата мрежа от възпитаници, свързваща хиляди от най-ярките умове по света.

111671_talent.png

Smartly талант

Нашата кариерна мрежа обръща модела на традиционното образование. Вместо високи такси за студенти, ние начисляваме компании, когато наемат и наемат нашите изключителни студенти и завършили. Добре дошли в бизнес училището на бъдещето.

Прием

Решения за приемане

Оценяваме кандидатите по тяхната академична подготовка, кариерни постижения и загриженост и откровеност в тяхното приложение. В крайна сметка ние търсим задвижвани, средно професионални професионалисти и предприемачи с опит в индустрията, мениджмънта или ръководството.

Критерии за приемане

Програмата е пригодена за професионалисти от средната кариера от разнообразен набор от индустриални среди и е силно селективна. Той оценява, но не приема предишен управленски и изпълнителен опит и има следните минимални изисквания:

Бакалавърска степен *

* с изключителни постижения в кариерата, това изискване може да бъде отменено. Оценките на GRE и GMAT се приемат, но не се изискват

Интервюта

Може да бъдете избрани за кратко интервю с екипа ни за прием. Това е добра новина! Това е възможност за нас да научим повече за вас и да определим годността си за програмата. Това са незадължителни интервюта, но се препоръчват.

Отсрочки

Ако бъде приет, може да се отнасяте към бъдещ клас. Просто се регистрирайте за текущия клас и ни уведомете преди началото на класовете. Ако не се регистрирате или отложите, вашето предложение за приемане ще изтече. Няма гаранция за бъдещо приемане, нито евентуално прехвърляне на стипендии, ако е приложимо.

Такси за обучение

С обратния модел на обучение, който налага компаниите да наемат нашите възпитаници, обучението е малка част от традиционните програми. Общото обучение е само $ 9600 USD за текущия цикъл, минус всички стипендии, присъдени по време на процеса на кандидатстване. Предлагаме еднократни и месечни възможности за плащане през 12-месечната програма.

Финансова помощ

Ние сме ангажирани с демократизирането на образованието, което води до достъпност и достъпност за елитно бизнес образование. Намаляването на обучението е възможно чрез стипендии, основани на заслуги и потребности, които се отпускат при вземане на решения за приемане.

Крайни срокове за кандидатстване

Кохортите се провеждат на всеки 7 седмици и всяка група има два кръга на приложение. Краен срок за кандидатстване:

- краен срок 2-ри кръг | 28 март

- Краен срок 1-ви кръг | 18 април

Програма с обучение на:
 • Английски
Smartly
Последна актуализация Март 16, 2019
Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Отворено кандидатстване
Duration
12 
Задочно обучение
Price
9,600 USD
не включва незадължителни събития в мрежа.
По място
По дата
Start Date
Отворено кандидатстване
Крайна дата за записване

Отворено кандидатстване