Научете как да управлявате успешен малък бизнес

Мислите ли да започнете свой собствен бизнес или може би вече сте се потопили и просто имате нужда от помощна ръка, която да ви помогне да направите новия си бизнес още по-далеч?

Има много неща, които трябва да имате предвид при започване на собствен бизнес, от разбиране на клиентите си до бюджети, бизнес планове и законодателство.


Защо този курс

Този осемседмичен онлайн курс ще ви помогне да разкриете и навигирате във всичките си основни елементи за започване на собствен бизнес.

Ще придобиете необходимите умения и бизнес познания, от които се нуждаете, за да ръководите успешен бизнес, и да се съсредоточите върху евтини и бързи стратегии, които да ви позволят да се възползвате от нововъзникващите тенденции и технологии и да научите чрез това.


Какво ще научите

  • Разработване на стратегия и бизнес план: определяне на вашата визия за бъдещето и планиране на стъпките за постигането й.
  • Пазарни проучвания: какво е станало добре и какво не е и какво можете да научите от това, когато усъвършенствате бизнес стратегията си.
  • Продукти и ценообразуване: какво трябва да разберете, за да можете да цените точно продуктите / услугите си? Каква е цената на стоките Ви? Ще намалите ли? Имате ли нужда от отделни планове за търговия на дребно и цени на едро? Ще проучите всичко това и повече.
  • Фондове за паричен поток, финансово прогнозиране и набиране на средства: чухте думите "пари в брой", как да вдигате и управлявате финансите си по най-добрия начин за вашия бизнес?
  • Легитимност и логистика: въоръжени с план за вашия бизнес, това е мястото, където се справяте с изискванията за лицензиране, регистрация и счетоводство.
  • Комуникация: как и къде да разкажете историята си и да изградите своята марка.
  • Спиране, преговори и продажба.
Програма с обучение на:
Английски

Прегледайте още 2 курсове в Red Smart Academy With Falmouth University »

Последна актуализация October 22, 2018
Този курс е Онлайн обучение
Duration
Редовно обучение
Price
550 GBP