Filter
Курсове
Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Курсовете се предлагат в брой форми и предлагат брой възможности на студентите и отговарят на различни нужди. Вариантите за придобиване на висше образование никога не са били толкова универсални: може да избирате редовни програми, летни курсове и онлайн програми.

Всеки разчита на селското стопанство. Ако студентът се интересува от търговската страна на селското стопанство, той или тя може да завърши програма за агробизнеса. Този тип програма съчетава курсове в бизнеса с курсове по теми, които са специфични за земеделие.

Дистанционното обучение е метод за предоставяне на образование на студентите, които не присъстват физически на територията на колежа. Различни изследвания са показали, че програмите за обучение от разстояние може да бъде по-ефективен конвенционални програми класната понякога дори по-добре!

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Агробизнес, Дистанционно обучение

Institute For Advanced Management (CEU - IAM)

Тази програма за развитие на секторното управление, използвайки различни методологии и с помощта на преподавателски персонал с богат професионален опит, гост-мениджъри и ... [+]

.

Днес лидерите и топ-мениджърите в организациите трябва да имат необходимите знания и инструменти, за да могат да управляват несигурността, произтичаща от глобалния контекст, където промените се случват бързо и неочаквано. Освен това те трябва да могат да създават и прилагат в своите компании необходимите стратегии, за да могат да се конкурират и да се възползват от възможностите, които този контекст им предлага.... [-]

Испания Мадрид Мадридска общност
Февруари 2020
испански
Редовно обучение
210 часове
Онлайн обучение
Научете повече на английски