ONLINESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Чрез записване в отделни курсове студентите могат да се движат към отдалечени лични и професионални цели без да се ограничават от различни формални образователни програми. Такава гъвкавост дава възможност студентите да съчетават по-добре ангажиментите в кариера и към семейството и придобиване на образование.

Програмите за бизнес изследвания осигуряват фундаментално образование на студенти, които искат да изградят кариера в делова сфера. Университети и бизнес училища по света предлагат такива програми за студенти, които имат желание да изучават основите на бизнеса, финанси и мениджмънта.

Справяне с държавните университети е далеч от оптимална опция. Частни училища предоставят много по-добра помощ в опита си дистанционно обучение. Няколко онлайн университет равенства учители и ученици на големи разстояния от всички краища на света. Това значително увеличава разнообразието в класната стая, дистанционно обучение и произвежда предизвикателна разговор между тези от изключително различни общности, региони и далечни култури.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

3 резултата за Бизнес проучвания, Германия, Дистанционно обучение Filter

Weiterbildung betriebswirt / -в (IUBH)

IUBH Fernstudium
Германия, Лош Хонеф
Курсове
01 Oct 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
18 месеца
Немски
Online

Нашата програма за обучение по бизнес администрация / -в (IUBH) ви позволява в три семестъра отлично обучение или преквалификация на университетско ниво. ...

Научете повече

Weiterbildung betriebswirt / -в в хотела / събитие / управлението на туризма (IUBH)

IUBH Fernstudium
Германия, Лош Хонеф
Курсове
01 Oct 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
18 месеца
Немски
Online

Нашата сертификат програма по бизнес администрация / -в в хотела / събитие / мениджмънт в туризма (IUBH) ви позволява само в три семестъра отлично образование и Образование на ...

Научете повече

Weiterbildung го-бизнес администрация / -в (IUBH)

IUBH Fernstudium
Германия, Лош Хонеф
Курсове
01 Oct 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
18 месеца
Немски
Online

Нашата Zertifikatslehrgang IT бизнес администрация / -в IUBH ви позволява само в три семестъра отлично обучение или преквалификация на университетско ниво. ...

Научете повече