Filter
Курсове
Великобритания Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Курсовете служат да постигане на брой задачи. Те могат да осигуряват основни знания и здрава база знания, помагат студентите да придобият ценни умения или дават на студентите възможност да изучават нещо, което им е интересно.

Докато курсове за дистанционно обучение има срокове, които трябва да бъдат изпълнени, там е страхотна сделка за съответствие за това кога може да извършва задачи при изучаването на разстояние. С онлайн опция, бихте могли да излезете на групова дискусия, както се изисква за да се върне на работа и след това се присъединят след работа, ако е необходимо. Курсове за дистанционно обучение могат да бъдат взети на мястото, което имате достъп до интернет. Можете дори да завърши класове от Интернет салон във всеки хотел по целия свят, ако имате нужда от почивка.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

2 резултата за Бизнес финанси, Великобритания, Дистанционно обучение

Степени
Място
Великобритания
Темпо на обучение
E-Careers

Увеличете си перспективи за кариера и CV с този цялостен пакет от счетоводни и счетоводни курсове, включително и от съществено значение Sage ноу-хау. Sage магистър Packag ... [+]

Какви са целите на този курс?

Sage магистър Package 2015 разбира Пакетът включва Sage IAB, Sage ТРЗ 1 & 2 и Sage 50, както и някои Excel и счетоводни основите. С много труд и всеотдайност можете да спечелите на Sage свидетелство за правоспособност, свидетелство за IAB Level 2 в компютъризирана счетоводството за бизнес и на етап 1 и 2 квалификации.

Това също дава допустимост да се регистрирате като асоцииран член на IAB, което да предоставя на буквите AIAB след името си.... [-]

Великобритания UK Online Slough
Отворено кандидатстване
Английски
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
E-Careers

Станете сътрудник на Международната асоциация на счетоводителите (IAB) и се сертифицират като потребител на софтуера Sage с тази SAGE IAB Пакет "Associate Level". ... [+]

Какви са целите на този курс? Усилване на добро ниво 2 разбиране на Sage IAB Компютъризирана отчитане на бизнес. Станете владее Sage компютъризирана заплати на нива 1 и 2. Овладейте всичко, което трябва да знаете за Sage чрез изучаване на курс, признат от БОВ и сертифициран от КЗД. Станете уверени в използването на Microsoft Excel. Кой е той, предназначен за?

Този пакет е за всеки, нов или опитен, който се опитва да осъвременят своите счетоводни сметки и skillset.... [-]

Великобритания UK Online Slough
Отворено кандидатстване
Английски
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски