Filter
Курсове
Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Курсовете са отделни учебни кратки програми, които могат да се вземат един по един или във вид на серии от свързани курсове по някоя една специализация. Отделните класове се различават по дължина, такси и брой на занятия през седмица.

Дистанционното обучение е метод за предоставяне на образование на студентите, които не присъстват физически на територията на колежа. Различни изследвания са показали, че програмите за обучение от разстояние може да бъде по-ефективен конвенционални програми класната понякога дори по-добре!

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

2 резултата за Бизнес финанси, Дистанционно обучение

E-Careers

Увеличете си перспективи за кариера и CV с този цялостен пакет от счетоводни и счетоводни курсове, включително и от съществено значение Sage ноу-хау. Sage магистър Packag ... [+]

Какви са целите на този курс?

Sage магистър Package 2015 разбира Пакетът включва Sage IAB, Sage ТРЗ 1 & 2 и Sage 50, както и някои Excel и счетоводни основите. С много труд и всеотдайност можете да спечелите на Sage свидетелство за правоспособност, свидетелство за IAB Level 2 в компютъризирана счетоводството за бизнес и на етап 1 и 2 квалификации.

Това също дава допустимост да се регистрирате като асоцииран член на IAB, което да предоставя на буквите AIAB след името си.... [-]

Великобритания UK Online Slough
Отворено кандидатстване
Английски
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
E-Careers

Станете сътрудник на Международната асоциация на счетоводителите (IAB) и се сертифицират като потребител на софтуера Sage с тази SAGE IAB Пакет "Associate Level". ... [+]

Какви са целите на този курс? Усилване на добро ниво 2 разбиране на Sage IAB Компютъризирана отчитане на бизнес. Станете владее Sage компютъризирана заплати на нива 1 и 2. Овладейте всичко, което трябва да знаете за Sage чрез изучаване на курс, признат от БОВ и сертифициран от КЗД. Станете уверени в използването на Microsoft Excel. Кой е той, предназначен за?

Този пакет е за всеки, нов или опитен, който се опитва да осъвременят своите счетоводни сметки и skillset.... [-]

Великобритания UK Online Slough
Отворено кандидатстване
Английски
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски