Onlineobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Курсовете са отделни учебни кратки програми, които могат да се вземат един по един или във вид на серии от свързани курсове по някоя една специализация. Отделните класове се различават по дължина, такси и брой на занятия през седмица.

Дистанционното обучение е метод за предоставяне на образование на студентите, които не присъстват физически на територията на колежа. Различни изследвания са показали, че програмите за обучение от разстояние може да бъде по-ефективен конвенционални програми класната понякога дори по-добре!

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

2 резултата за Бизнес финанси, Дистанционно обучение Filter

градински чай майстор пакетни 2015: градински чай IAB, градински чай щатни 1 & 2, градински чай 50, Excel и счетоводството основи

E-Careers
Онлайн обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания UK Online Slough

Увеличете си перспективи за кариера и CV с този цялостен пакет от счетоводни и счетоводни курсове, включително и от съществено значение Sage ноу-хау. Sage магистър Package 2015 разбира Пакетът включва Sage IAB, Sage ТРЗ 1 & 2 и Sage 50, както и Excel и счетоводни основите.

градински чай IAB ниво 2 с градински чай ведомост (1 & 2), MS Excel 2013, градински чай 50 2014 - специалист "сътрудник ниво" компетентност пакет

E-Careers
Онлайн обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания UK Online Slough

Станете сътрудник на Международната асоциация на счетоводителите (IAB) и се сертифицират като потребител на софтуера Sage с тази SAGE IAB Пакет "Associate Level".