ONLINESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Курсовете за индивидуални класове, които могат да се вземат в университети, колежи, технически училища, търговски училища навсякъде по света. Те осигуряват гъвкави възможности за образование, и се предлагат в онлайн форма. Студентите могат да вземат индивидуални класове или да се запишат за програма за степен.

 

Една успешна кариера в областта на здравеопазването е много вероятно да започне с фокусиран разследване на теми в областта на здравеопазването. Академични програми, разследващи този въпрос често позволяват на студентите да избират определена област на интерес, като например стоматология, физиотерапия или кърмене.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

2 резултата за Здраве Filter

Преподаване на курс за здравни специалисти - Университетът в Глазгоу

FutureLearn
Курсове
Авг. 2021
<
Задочно
<
10 седмици
Английски
Онлайн обучение

Подобрете преподавателската си практика като здравен специалист и придобийте акредитирани професионални умения в образованието по здравни професии. ...

Научете повече

COVID-19: Курс за психологическо въздействие, благосъстояние и психично здраве - обучение на Модсли

FutureLearn
Курсове
<
Задочно
<
3 седмици
Английски
Онлайн обучение

Изследвайте въздействието на пандемията на коронавируса върху благосъстоянието и психичното здраве на индивидуално, групово и обществено ниво. ...

Научете повече