Onlineobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Чрез записване в отделни курсове студентите могат да се движат към отдалечени лични и професионални цели без да се ограничават от различни формални образователни програми. Такава гъвкавост дава възможност студентите да съчетават по-добре ангажиментите в кариера и към семейството и придобиване на образование.

Тези, които следват в програми по икономика, на първо място трябва да научат за разликите между микроикономика и макроикономика. Микроикономиката включва изучаване на отделни пазари, като например стопанства и фирми, както и техните взаимодействия. Макроикономиката, от друга страна, подразбира изследване на цялата икономика като цяло.

Справяне с държавните университети е далеч от оптимална опция. Частни училища предоставят много по-добра помощ в опита си дистанционно обучение. Няколко онлайн университет равенства учители и ученици на големи разстояния от всички краища на света. Това значително увеличава разнообразието в класната стая, дистанционно обучение и произвежда предизвикателна разговор между тези от изключително различни общности, региони и далечни култури.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

8 резултата за Икономика, Дистанционно обучение Filter

Онлайн курс: Икономика

University Of The Free State Business School Online
Онлайн обучение Редовно обучение 2 седмици Отворено кандидатстване Южноафриканска Република Bloemfontein

икономика

Course in Risk Management in the Global Economy

SOAS University of London
Онлайн обучение Задочно обучение 4 седмици Запитване на информация Великобритания London Сингапур Singapore + още 2

Този безплатен онлайн курс, написан и представен от Prof Pasquale Scaramozzino, директор CEFIMS, и Hong Bo, старши читател по финансова икономика в Университета по финанси и мениджмънт, ще разгледа управлението на риска в най-широк смисъл, давайки ви възможност да оцените важната роля на риска в световната икономика, както по отношение на възможностите, така и на потенциалните опасности.

курс на ниво икономика

UK Open College
Онлайн обучение Задочно обучение 700 часове Отворено кандидатстване Великобритания UK Online

Този пълен курс на ниво, може да се извърши от дома на свой собствен темп от всяка точка на света. Студентите могат да се запишат по всяко време 365 дни в годината и веднъж регистрирани може да се изучава в рамките на дни. Не набор дългосрочни пъти и без дати на записване. Адаптиране на обучението си около работата и семейните задължения, за да отговарят.

Курс: Дизайн за устойчив онлайн курс - икономическо измерение

Gaia Education
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 8 седмици Запитване на информация Великобритания Forres Канада Shawnigan Lake Тайланд Prachuap Khiri Khan Бразилия Rio de Janeiro + още 7

Никога не е имало по-добро време и по-неотложна необходимост от създаване на по-устойчиво и бъдещо участие чрез привличане на вниманието към алтернативни икономически парадигми. Ако се чувствате оставени или несигурни за това, което можете да направите и копнеете да отворите вратата към тези нови възможности, тогава нашата програма за електронно обучение е за вас.

бакалавърски курсове - икономика

EAN University
Онлайн обучение Януари 2020 Колумбия Bogotá

The Economics виртуалната академична програма, наблегна на финансите, е един от първите виртуални академични програми предлагани в Колумбия през тази академична област.Освен намирането на отговор на бизнес

Online Course: Economic Principles and Concepts for the Veterinary Sciences

Elevate Health
Онлайн обучение Задочно обучение 6 седмици Запитване на информация Холандия Netherlands Online

Курс "Икономика за мениджъри"

Harvard Business School Online
Онлайн обучение Задочно обучение 8 седмици Октомври 2019 Съединени Американски Щати Cambridge

Вижте света чрез лещите на икономиката и придобийте знания и умения за изработване на успешна бизнес стратегия.

Weiterbildung ökonom / -в (IUBH)

IUBH Fernstudium
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 9 - 18 месеца Отворено кандидатстване Германия Bad Honnef + още 1

Нашата програма за обучение икономист / -в (IUBH) ви позволява отлично обучение или преквалификация на университетско ниво.