Filter
Курсове
Великобритания Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Курсовете се предлагат в брой форми и предлагат брой възможности на студентите и отговарят на различни нужди. Вариантите за придобиване на висше образование никога не са били толкова универсални: може да избирате редовни програми, летни курсове и онлайн програми.

Дистанционното обучение е метод за предоставяне на образование на студентите, които не присъстват физически на територията на колежа. Различни изследвания са показали, че програмите за обучение от разстояние може да бъде по-ефективен конвенционални програми класната понякога дори по-добре!

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Методологии за изследвания, Великобритания, Дистанционно обучение

Степени
Място
Великобритания
Темпо на обучение
SOAS University of London

Курсът ще се хареса на онези от вас, които изискват разбиране на изследователските подходи и умения и най-важното умение да ги разгърнете в обучението си или в професиона ... [+]

Начин на посещение: Онлайн обучение

Този MOOC се отнася до демистифициращи изследвания и методи на изследване. Той ще очертае основите на изследването, насочено основно, но не изключително, към следдипломното ниво. Това поставя студентския опит в центъра на нашите начинания, като ангажира обучаемите в редица здрави и предизвикателни дискусии и упражнения, подходящи за SOAS , статута на Лондонския университет като научно-интензивен университет и неговото богато научно наследство.... [-]

Великобритания Лондон
Октомври 2020
Английски
Задочно обучение
4 седмици
Онлайн обучение
Научете повече на английски