close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Поемането на индивидуални курсове може да бъде чудесен начин за студентите да продължат образованието си и да постигнат дългосрочни цели, без да се ангажират с времето, необходимо за традиционната четиригодишна степ… Научете повече

Поемането на индивидуални курсове може да бъде чудесен начин за студентите да продължат образованието си и да постигнат дългосрочни цели, без да се ангажират с времето, необходимо за традиционната четиригодишна степен. Тези курсове могат да помогнат на учениците да развият основни умения, за да успеят в бъдещата си кариера.

Какво е курс по естетическо обучение? Този клас е предназначен да даде на студентите задълбочени познания за красотата. Курсовете често обхващат теми като фризьорство, грижа за кожата и грим. Студентите могат да се научат как да създават разнообразие от различни външен вид и стилове, както и как да се грижат правилно за косата и кожата. Те могат също да научат как да направят педикюр и маникюр и да завършат различни режими на красота за бъдещи клиенти.

Курсът по естетическо обучение може да помогне на студентите да придобият основни комуникативни умения, които да им помогнат да постигнат успех както професионално, така и лично. Те могат също така да научат умения за творчество, за да им позволят по-добре да задоволяват клиентите си. Управлението на времето е друго умение, което учениците могат да научат, което може да бъде от полза във всички области на живота.

Въпреки че много училища предлагат курсове по естия, разходите за тези курсове се различават, тъй като всяко училище е различно. Университетските такси може да се различават в отделните страни, така че директният контакт с училищата обикновено е най-добрият начин да разберете за разходите за обучение.

Има много възможности за кариера за естетик. Някои студенти избират да работят в салон като фризьори, докато други предпочитат да бъдат специалисти по грижа за кожата в минерални извори. Бизнес-разбираемите хора често решават да станат свободни естетици, да правят коса и грим за специални поводи. Други студенти по естетика се занимават с педикюристи и маникюристи, а някои дори намират работа като лични стилисти.

Много университети признават необходимостта от лицензирани естетисти, така че предлагат директен и отдалечен достъп до курсове, така че студентите по света да могат да преследват своята страст и да продължат образованието си. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Свързани области на образование
$menu_up $menu_down
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
International Career Institute
Лондон, Великобритания

красота терапия ICI и грим разбира се дава изключителна обучение във всички аспекти, свързани с накара хората да бъдат по най-добрия. Разработено с експерти за красота и профе ... +

красота терапия ICI и грим разбира се дава изключителна обучение във всички аспекти, свързани с накара хората да бъдат по най-добрия. Разработено с експерти за красота и професионалисти от индустрията, ни разбира се доставя най-добре пазените тайни и най-напредналите техники, за да ви даде предимство в козметични услуги. -
Курсове
Редовно
Задочно
Английски
Онлайн обучение