Filter
Курсове
Южноафриканска Република Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Един от най-добри начини да подобрите перспективите си за кариера е да инвестирате в образованието си. Чрез вземане на различни курсове студентите показват своя интерес към избраната професия и желание да се развиват. Отделни курсове могат да осигурят ценни умения и задълбочена подготовка.

Обикновено се предлагат на асоциирано и бакалаво ниво, програмите по общообразователни проучвания могат да бъдат идеални за студенти, които са сплашени или просто не знаят, че са съсредоточени върху техния главен. Общите програми за обучение често засягат различни области, от изкуството и хуманитарните науки до бизнеса и науката.

Южна Африка, официално Република Южна Африка, е държава, разположена в южната част на Африка. Тя е разделена на девет провинции. Южна Африка не е само полага началото, той се е фантастична дестинация, богата на култура, флора и фауна и история.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Общи науки, Южноафриканска Република

Степени
Място
Южноафриканска Република
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
Academy of York

Този акредитиран НСК и акредитираната SABPP ще разгледат по-отблизо улесняването на растежа и развитието на умения на работното място. Студентите, които успешно завършат ... [+]

Преглед

АКРЕДИТАЦИЯ : SABPP

Този акредитиран НСК и акредитираната SABPP ще разгледат по-отблизо улесняването на растежа и развитието на умения на работното място. Студентите, които успешно завършат този курс, ще получат 30 кредита по НКР.

Раздел 1: Резултати, основани на образованието и обучениетоРаздел 2: Разработване на план за умения на работното място (WSP)Раздел 3: Осигуряване на качеството в обучението... [-]
Южноафриканска Република Randburg
Февруари 2020
Английски
Задочно обучение
6 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски