Onlineobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Курсовете служат да постигане на брой задачи. Те могат да осигуряват основни знания и здрава база знания, помагат студентите да придобият ценни умения или дават на студентите възможност да изучават нещо, което им е интересно.

Образованието може да се определи като процес на придобиване на знания в някаква форма, било то убеждения, умения, навици или ценности. Има брой начини човекът да получи образование. Някои от методите подразбират обучение, разказване на истории, открити дискусии, преподаване и изследвания.  

Справяне с държавните университети е далеч от оптимална опция. Частни училища предоставят много по-добра помощ в опита си дистанционно обучение. Няколко онлайн университет равенства учители и ученици на големи разстояния от всички краища на света. Това значително увеличава разнообразието в класната стая, дистанционно обучение и произвежда предизвикателна разговор между тези от изключително различни общности, региони и далечни култури.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

22 резултата за Педагогика, Великобритания, Дистанционно обучение Filter

Създаване на онлайн курсове

The Internet Business School
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания Bethersden

Научете как да създавате и продавате собствени поръчкови онлайн курсове за обучение - събития на живо

преподаване ниво асистент 3 курс

Oplex Careers
Онлайн обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания Великобритания онлайн

онлайн CPD Акредитирана Level 3 Асистент-преподавател курс ще предоставя на учащите поглед върху това как ефективно да работят в учебна среда. Дали това е първична, вторична или настройка на училище SEN, това учение разбира асистент обхваща всички важни аспекти, които трябва да бъдат научени.

изпрати методи на преподаване, разбира се

Oplex Careers
Онлайн обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания Великобритания онлайн

Това специални образователни потребности и за хората с увреждания (Изпрати) методи на преподаване на курса ще предоставя на учащите с нова и предизвикателна поглед върху работата в учебна среда с деца и млади хора, обсъждат ролята си в подкрепа на деца, младежи и класния.

висше образование, разбира асистент

Oplex Careers
Онлайн обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания Великобритания онлайн

онлайн CPD Акредитирана Ниво 4 висши учебни Асистент-преподавател курс ще предоставя на учащите поглед върху това как ефективно да работят в учебна среда. Дали това е първична, вторична или настройка на училище SEN, това ниво 4 висши учебни преподаване разбира асистент обхваща всички важни аспекти, които трябва да бъдат научени.

TEFL ниво пакет 2, 3 и 4

Oplex Careers
Онлайн обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Великобритания Великобритания онлайн

онлайн TEFL Нивото на 2, 3 и 4 игрища ще предоставя на учащите подробен поглед на това как да се подпомогне изучаването на тези, които английският не е първи език, в рамките на учебната среда.

специализирана подкрепа за преподаване и учене в училище (QCF) - ниво 3 курс

Distance Learning Centre
Онлайн обучение Задочно обучение 250 часове Отворено кандидатстване Великобритания Великобритания онлайн

В специализирана подкрепа за преподаване и учене в училища (QCF) - Ниво 3 курса е на разположение на учащите 16+, които работят в рамките на едно училище, особено в ролята на асистент, Classroom асистент или Learning Assistant поддръжка.

грижите за децата и образованието (QCF) - ниво 3 награда кеш курс

Distance Learning Centre
Онлайн обучение Задочно обучение 180 часове Отворено кандидатстване Великобритания Великобритания онлайн

Кешът за гледане на деца и образование (VRQ) - ниво 3 Награда на курса е, разбира се, предназначен за студенти, които искат да започнат кариера в Грижа за децата и действа като перфектна подготовка за тези, които искат да следват, за да се направи CACHE Level 3 удостоверение или диплома квалификации.

детски и младите хора на работната сила (QCF) - Ниво 2 курс

Distance Learning Centre
Онлайн обучение Задочно обучение 300 часове Отворено кандидатстване Великобритания Великобритания онлайн

Децата и младите хора на работната сила (QCF) - Ниво 2 курс е за студенти, които искат да работят в сектора на грижите за деца. Курсът е подходящ за всеки, който желае да започне кариера в грижа за детето и го предоставя отправна точка за официални документи, необходими за работа в този сектор.

подкрепа на преподаването и ученето в училище (QCF) - ниво 3 курс

Distance Learning Centre
Онлайн обучение Задочно обучение 180 часове Отворено кандидатстване Великобритания Великобритания онлайн

В подкрепа на Учението и обучението в училища Level 3 курса е на разположение на учащите 16+, които са заинтересовани да работят в рамките на едно училище, особено в ролята на асистент, Classroom асистент или Learning Assistant поддръжка.

подкрепа на преподаването и ученето в училище (QCF) - ниво 2 курс

Distance Learning Centre
Онлайн обучение Задочно обучение 180 часове Отворено кандидатстване Великобритания Великобритания онлайн

Дистанционно обучение Център за подкрепа на преподаване и обучение в училища - Ниво 2 у дома разбира проучване е достъпно за ученици на възраст над 16 години и които се интересуват от работа в училище в ролята на преподаване или класна стая асистент или помощник-подкрепа на ученето един. Това е компетентност на базата на квалификация, която изисква от учениците да бъдат използвани при определянето на училище или да имат доброволен поставяне на най-малко 50 часа общо.

подкрепа на работа в училищата (QCF) - ниво 2 курс

Distance Learning Centre
Онлайн обучение Задочно обучение 80 търсене на докторантура по право juris doctor Отворено кандидатстване Великобритания Великобритания онлайн

Работата по поддръжка в училища Level 2 курса е на разположение на учащите 16+, които са заинтересовани да работят в рамките на едно училище, особено в ролята на асистент, Classroom асистент или Learning Assistant поддръжка. Това е квалификация, базирана на знанието, подходящ за всички роли обслужващ персонал в училищата, включително персонала на сайта, администратори и т.н., както и тези, които работят пряко с децата и младите хора.

асистент - ниво 2 курс

Distance Learning Centre
Онлайн обучение Задочно обучение 100 часове Отворено кандидатстване Великобритания Великобритания онлайн

The Level 2 - асистент на курса е създаден за хора, които търсят да се получи по-добро разбиране на основните принципи и практики на асистент позиции. Асистент Курсът може да се учи в дома или на работа и е проектиран да даде на студентите пълна обширни знания и много умения, които са необходими за позиция на подкрепа на класната стая.

кеш грижи за децата и образованието ниво 3 награди (QCF)

UK Open College
Онлайн обучение Задочно обучение 180 часове Отворено кандидатстване Великобритания Великобритания онлайн

CACHE акредитирани "Грижа за децата и образованието" ниво 3 курс е подходящ за всички студенти, които търсят въведение в сектора на грижите за децата. Курсът е предвидено в партньорство с Великобритания за дистанционно обучение & Publishing е насочена към студенти, които искат да влязат в ранните години и сектора грижи за децата.

децата и младите хора ниво на работната сила 2 сертификат (QCF)

UK Open College
Онлайн обучение Задочно обучение 320 часове Отворено кандидатстване Великобритания Великобритания онлайн

Този дом проучване квалификация катион е разработена за хора, които искат да работят в децата и работната сила на младите хора в ранна възраст, детска стая и приемане клас настройки. Той е идеален за учащи, които са само началото на тяхната кариера и не се чувстват готови да поемат пълна Level 3 квалификация катион.

асистент ниво курс 4 (hlta)

UK Open College
Онлайн обучение Задочно обучение 240 часове Отворено кандидатстване Великобритания Великобритания онлайн

Това висше ниво 4 Технология Assistant (HLTA) учебната самообучение е свързано с професионалните стандарти за състоянието HLTA които определени за учители, работодатели и родители на принос за ученици "научи, че може да се очаква HLTAs да се направи. Този курс за дистанционно обучение ще помогне на учениците да се подготвят за позиция HLTA.