Filter
Курсове
Индия Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Курсовете се предлагат в брой форми и предлагат брой възможности на студентите и отговарят на различни нужди. Вариантите за придобиване на висше образование никога не са били толкова универсални: може да избирате редовни програми, летни курсове и онлайн програми.

Образованието може да се определи като процес на придобиване на знания в някаква форма, било то убеждения, умения, навици или ценности. Има брой начини човекът да получи образование. Някои от методите подразбират обучение, разказване на истории, открити дискусии, преподаване и изследвания.  

Докато курсове за дистанционно обучение има срокове, които трябва да бъдат изпълнени, там е страхотна сделка за съответствие за това кога може да извършва задачи при изучаването на разстояние. С онлайн опция, бихте могли да излезете на групова дискусия, както се изисква за да се върне на работа и след това се присъединят след работа, ако е необходимо. Курсове за дистанционно обучение могат да бъдат взети на мястото, което имате достъп до интернет. Можете дори да завърши класове от Интернет салон във всеки хотел по целия свят, ако имате нужда от почивка.

Намерено в южната част на Азия, на Република Индия е втората най-населена страна в света с около 1,270 милиарда души. Индия има четири вида университети; централните университети, държавни университети, които се считат университет и частни университети, състояща се от над 550 институции.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

2 резултата за Педагогика, Индия, Дистанционно обучение

Степени
Място
Индия
Темпо на обучение
Taaleem College of International Studies

TCis 'S Професионални награди за развитие (PDA) в образованието, са предназначени да развиват и да доставят високо равнище на грамотност в остър, гъвкава и целенасоч ... [+]

Online Professional поръчката развитие в Дигитални педагогики (PDA)

"Нужен е специален човек да бъде учител, и то не е работа, която просто всеки може да се представят добре. Потърсете начини да бъде изключително в среда, където " стандарт "е норма "

TCis 'S Професионални награди за развитие (PDA) в образованието, са предназначени да развиват и да доставят високо равнище на грамотност в остър, гъвкава и целенасочена начин. ... [-]

Индия Sahibzada Ajit Singh Nagar
Юли 2020
Редовно обучение
8 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Taaleem College of International Studies

The PCEDP е професионална програма за развитие, която се фокусира върху прилагането на информационни и комуникационни технологии (ИКТ) за педагогически трансформация. ... [+]

Онлайн курс в Дигитални педагогики (PGCEDP)

Online Сертификат Post Graduate в образованието (Digital педагогики)

The PCEDP е професионална програма за развитие, която се фокусира върху прилагането на информационни и комуникационни технологии (ИКТ) за педагогически трансформация.

Като се възползват от наличните възникващ информационни и комуникационни технологии, на PCEDP представлява ангажиране, състоянието на най-съвременните технологии в обучението-медиирана образование. Тя ще насърчи иновациите и в двете стратегии за преподаване и учебни програми сред професионалните педагози нито в K-12 система или във висшето и професионалното образование. ... [-]

Индия Sahibzada Ajit Singh Nagar
Юли 2020
Редовно обучение
8 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски