Filter
Курсове
Централна Америка и Карибския басейн Темпо на обучение: Всички

Курсовете са отделни учебни кратки програми, които могат да се вземат един по един или във вид на серии от свързани курсове по някоя една специализация. Отделните класове се различават по дължина, такси и брой на занятия през седмица.

Тези, които имат цел да изградят кариера в сфера на образованието, трябва да получат съответна подготовка в програми за бъдещи педагози. За щастие, има голямо разнообразие от курсове, предназначени за студенти, които искат да получат педагогическа подготовка. Такива курсове се предлагат в различни учебни заведения навсякъде по света.

Докато курсове за дистанционно обучение има срокове, които трябва да бъдат изпълнени, там е страхотна сделка за съответствие за това кога може да извършва задачи при изучаването на разстояние. С онлайн опция, бихте могли да излезете на групова дискусия, както се изисква за да се върне на работа и след това се присъединят след работа, ако е необходимо. Курсове за дистанционно обучение могат да бъдат взети на мястото, което имате достъп до интернет. Можете дори да завърши класове от Интернет салон във всеки хотел по целия свят, ако имате нужда от почивка.

Централна Америка и Карибския басейн народи са богати на култура, история и култура. Те се гордеят с древната си история, и повечето от гражданите считат радост и гордост показва своята страна на международните очите. Уникалният културен пейзаж осигурява един-на-а-вид среща, която е неразделна част от чувство на вълнение и преживяване. Централна Америка е идеалното място за себе си в земята, докато се наслаждавате повече от няколко от най-големите удоволствия в живота.

Научете повече Свиване

1 резултата за Педагогика, Централна Америка и Карибския басейн, Дистанционно обучение

Bermuda College

Вие ще излезете от този курс със способността да се планира една единица на преподаване, напиши полезни планове на уроци, и доставят съдържание с по-голяма увереност и с ... [+]

Моделирането и прилагането на програми за обучение

(самостоятелно обучение, като се ръководят уроци по MOODLE)

Това, разбира се, започва с Self-Discovery да се определи кои от учене основите дойде по-естествено за вас (бихейвиорист, Cognitivist, Конструктивисткото, и т.н.). Ще се насърчават да приемат други фондации, колкото е да се планира за, дизайн за, и влакови популациите на всички видове. Това разбира се обсъжда стилове на учене, домейни на инструкция, и как да се напише резултатите от обучението, които отговарят на критериите на таксономията на Блум. ... [-]

Бермудски острови Хамилтън
Февруари 2020
Английски
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски