close

Филтри

Преглед на резултатите

Чрез записване в отделни курсове студентите могат да се движат към отдалечени лични и професионални цели без да се ограничават от различни формални образователни програми. Такава гъвкавост дава възможност студентите… Научете повече

Чрез записване в отделни курсове студентите могат да се движат към отдалечени лични и професионални цели без да се ограничават от различни формални образователни програми. Такава гъвкавост дава възможност студентите да съчетават по-добре ангажиментите в кариера и към семейството и придобиване на образование.

Висшето образование в строителния инженеринг може да даде на студентите необходимите умения за изграждане на мостове, тунели и други инфраструктурни елементи, които са неразделна част от успешното развитие на град и магистрали и управлението на трафика.

Европа е шестият по големина континент и включва 47 страни и различни зависимости, острови и територии. Тя граничи със Средиземно море на юг, Азия на изток, и Атлантическия океан на запад.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
MADIN USAL
Саламанка, Испания

Извънреден курс: Принципи на рехабилитация в сградите.

Извънреден курс: Принципи на рехабилитация в сградите. -
Курсове
Задочно
20 часове
испански
Онлайн обучение
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук